ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

MIOGATTO

Miogatto φακελάκια και μερίδες 100g.
Τα φακελάκια Miogatto με το ραφιναρισμένο μονοπρωτεϊνικό πατέ είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν με έναν μόνο τύπο πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης κατάλληλα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αλλεργία.
Οι συσκευασίες μίας μερίδας του Miogatto συνδυάζουν την κατάλληλη πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών με την εξαιρετική γεύση.
Επίσης περιέχουν όλους τους διατροφικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι για να προετοιμάσουν τις γάτες για μακροβιότητα και μια ήρεμη ζωή.
ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΗΡΑ (Grain Free) : Δεν περιέχει καθόλου δημητριακά για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων σε ζώα που είναι ευαίσθητα στη γλουτένη και για τη μεγιστοποίηση της περιεκτικότητας του προϊόντος σε κρέας, καθιστώντας το ακόμα πιο εύγευστο.
ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ: Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά. Παράγονται επίσης στην Ιταλία με επιλεγμένες πρώτες ύλες εγχώριας προέλευσης.
0.88 (με ΦΠΑ)  
GRAIN FREΕ
Τα φακελάκια Miogatto grain free με το ραφιναρισμένο μονοπρωτεϊνικό πατέ είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν με έναν μόνο τύπο πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης. ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΗΡΑ-XΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ: Δεν περιέχει καθόλου δημητριακά για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων σε ζώα που είναι ευαίσθητα στη γλουτένη και...
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing