ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

ESSENTIAL FOODS Balance 12.5KG

Brand:essential foods logo
78.00
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
ESSENTIAL FOODS Balance 12.5KG Η BALANCE είναι μια μονοπρωτεϊνική τροφή στην οποία τα κύρια συστατικά είναι η γαλοπούλα, το ρύζι και η βρώμη. Είναι αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες τροφές μας και γι’αυτό σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω πριν την επιλέξετε. Οι κύριες...
e01643-ese
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

ESSENTIAL FOODS Balance 12.5KG

Η BALANCE είναι μια μονοπρωτεϊνική τροφή στην οποία τα κύρια συστατικά είναι η γαλοπούλα, το ρύζι και η βρώμη. Είναι αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες τροφές μας και γι’αυτό σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω πριν την επιλέξετε. Οι κύριες διαφορές σε σχέση με την σειρά ESSENTIAL LIVING (Ultra premium/luxury pet food), είναι η έλλειψη του κανόνα BOF (behavioural optimizing food), του 100% grain free και της ευρείας ποικιλίας εκλεκτών συστατικών που κάνουν μοναδικές τις υπόλοιπες συνταγές μας.
Θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως λύση στις εξής τέσσερις περιπτώσεις.
Προτίμηση σε χαμηλότερη περιεκτικότητα πρωτείνης(και λίπους).
Στο ενδεχόμενο συχνών υδαρών εκκενώσεων και αφού αποκλειστούν άλλα αίτια σε συνεργασία με τον κτηνίατρο σας.

Σε περίπτωση διαγνωσμένης (ή υποψίας) διατροφικής αλλεργίας/δυσανεξίας σε συγκεκριμένα συστατικά. Η BALANCE είναι μία μονοπρωτεϊνική τροφή (γαλοπούλα) με προφανή ευεργετικά αποτελέσματα σε ενδεχόμενη αλλεργία/δυσανεξία σε πηγές πρωτεϊνης όπως το αυγό, το κοτόπουλο, τα βοοειδή και τα ψάρια.

Σύνθεση/Συνταγή

Φρέσκια και αφυδατωμένη γαλοπούλα (ελεύθερης βοσκής): 30%. Το φρέσκο κρέας αντιστοιχεί στο 20% του συνόλου της τροφής. Ρύζι, βρώμη, λιναρόσπορος, σάλτσα γαλοπούλας, λίπος γαλοπούλας,πολτός τεύτλων, αλφάλφα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, πρόσθετα Ω3 λιπαρά, φυσικά φύκια, ραδίκια, εκχύλισμα Yucca, ανθρακικό ασβέστιο, γλυκοζαμίνη 185 mg/kg,θειϊκή χονδροϊτίνη 130 mg/kg.

Θερμοκρασία μαγειρέματος 90 °C.


Σύσταση

Πρωτείνη 20%

Λίπος 10%

Τέφρα 7%

Ίνες 4%

Υγρασία 8.5%

Ωμέγα6 1.9%

Ωμέγα3 0.8%

Ασβέστιο 1.4%

Φώσφορος 0.9%

Μεταβολιστέα ενέργεια 3300 Kcal/kg

TIP: Μετά το άνοιγμα αποθηκεύστε την συσκευασία στον ειδικό κάδο της ESSENTIAL, σε δροσερό(5-18 °C), σκιερό και στεγνό περιβάλλον για την βέλτιστη διατήρηση του προϊόντος (ειδικά κατά τους θερμούς μήνες)!

Πάθηση:
  • ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ-ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ
  • ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚA
  • ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
Σύσταση Τροφής:
  • HOLISTIC
  • LOW GRAIN

Φίλτρα Σκύλου

Ηλικία Σκύλου:
  • ADULT
  • ALL LIFE STAGES
  • LIGHT&SENIOR

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing