ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

NEWCAN Συμπλήρωμα Διατροφής Κάνναβης

11.50
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
NEWCAN PET Συμπλήρωμα Διατροφής Κάνναβης για σκύλους και γάτες  Ακατέργαστοι άνθοι κάνναβης για σκύλους και γάτες Ακατέργαστοι άνθοι κάνναβης ελληνικής παραγωγής.Καλλιεργημένοι χωρίς φυτοφάρμακα, συλλεγμένοι στο χέρι. Το Newcan Pet πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο προϊόν τρίμματος...
e01800-nca
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

NEWCAN PET Συμπλήρωμα Διατροφής Κάνναβης για σκύλους και γάτες 

Ακατέργαστοι άνθοι κάνναβης για σκύλους και γάτες

Ακατέργαστοι άνθοι κάνναβης ελληνικής παραγωγής.Καλλιεργημένοι χωρίς φυτοφάρμακα, συλλεγμένοι στο χέρι.

Το Newcan Pet πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο προϊόν τρίμματος ανθού κάνναβης για ζώα. Μετά απο μελέτη τριών ετών καλλιεργήθηκε αποκλειστικά για χρήση των ζώων.

Χρησιμοποιείται με δύο τρόπους, σαν συμπλήρωμα διατροφής και σαν τσάι.

Για την πρόσληψη του σαν συμπλήρωμα διατροφής προστίθεται ένα κουταλάκι του γλυκού τρίμματος ανθού κάνναβης Newcan Pet σε μισό κιλό φαγητό του ζώου, οποιασδήποτε μορφής φαγητού, και καταναλώνεται μια φορά ανα ημέρα.

Το συμπλήρωμα διατροφής Newcan Pet είναι πλούσιο σε υψηλής διατροφικής αξίας φυτική πρωτεϊνη, που μεταβολίζεται και επαρκεί για τις καθημερινές δραστηριότητες του ζώου. Διαθέτει επίσης ω3-ω6 λιπαρά οξέα και κανναβινοειδή έλαια που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου και βελτιώνουν τη γενική υγεία του.

Το τσάι παρασκευάζεται με χρήση ενός κουταλιού του γλυκού τρίμματος ανθού κάνναβης Newcan Pet σε ένα φλιτζάνι νερό και προστίθεται στο νερό του ζώου για κατανάλωση εντός μιας ώρας. Η δράση του διαρκεί απο 1 εως 5 ώρες, αναλόγως του οργανισμού του ζώου. Προτείνεται μια φορά ανα ημέρα και μέχρι τέσσερεις χρήσεις ανα εβδομάδα, διαφορετικά το ζώο γίνεται νωχελικό. Μόνο σε περιπτώσεις ασθενείας προτείνεται καθημερινή χρήση εως δύο φορές ανα ημέρα.

Κατά την παρασκευή του τσαγιού το CBD και λοιπές κανναβινοειδείς ουσίες ελευθερώνονται σε μεγαλύτερη ποσότητα απο οτι στην χρήση της ξηρής κάνναβης. Οι κανναβινοειδείς ουσίες είναι γνωστές για την φαρμακευτική τους ιδιότητα και στην περίπτωση των ζώων συνίσταται για περιπτώσεις στρές, μυοσκελετικών παθήσεων, καρδιακών νοσημάτων και άλλων περιπτώσεων ασθενείας του ζώου.

Οι μικροί μας φίλοι αξίζουν το καλύτερο, με Newcan Pet.

Μορφή: Ξηρό τρίμμα

Συσκευασία: 10g


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing