ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Τυχερή Γάτα Maneki Neko Cat 21cm

27.95
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Τυχερή Γάτα Maneki Neko Cat ύψους 21cm. Η γάτα maneki-neko, είναι ένα κοινό ιαπωνικό τυχερό είδωλο το οποίο πιστεύεται ότι φέρνει καλή τύχη και χρήματα στον ιδιοκτήτη του. Στη σύγχρονη εποχή, είναι συνήθως κατασκευασμένα από κεραμικό ή πλαστικό υλικό. Το είδωλο αυτό απεικονίζει μια γάτα -...
e01486-mc
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Τυχερή Γάτα Maneki Neko Cat ύψους 21cm.

Η γάτα maneki-neko, είναι ένα κοινό ιαπωνικό τυχερό είδωλο το οποίο πιστεύεται ότι φέρνει καλή τύχη και χρήματα στον ιδιοκτήτη του. Στη σύγχρονη εποχή, είναι συνήθως κατασκευασμένα από κεραμικό ή πλαστικό υλικό. Το είδωλο αυτό απεικονίζει μια γάτα - παραδοσιακά ιαπωνική Bobtail - που έχει ουσιαστικά το ένα της πόδι όρθιο. Σε κάποιες φιγούρες είναι απλώς όρθιο ενώ σε άλλες , όπως στην συγκεκριμένη υπάρχει ηλεκτρική υποβοήθηση και το πόδι της κουνιέται αργά και συνέχεια σαν να μας χαιρετάει.
Η λέξη Maneki μόνη της προέρχεται από το ρήμα 'maneku' που σημαίνει στα ιαπωνικά 'προσκαλώ κάποιον να περάσει μέσα' ή 'χαιρετώ'. Neko σημαίνει ΄γάτα'. Μαζί σημαίνουν 'γάτα που καλεί τον κόσμο να περάσει μέσα'. Σύμφωνα με την ιαπωνική παράδοση, το μήνυμα που μεταφέρει αυτή η γάτα με το πόδι της είναι: 'Περάστε παρακαλώ. Είστε ευπρόσδεκτοι.

Τύπος μπαταριών : Αλκαλικές ΑΑ
Κατάλληλες μπαταρίες βρείτε εδώ:
https://epets.gr/4u-gia-sena/gia-to-spiti/bataries-aa-alkalikes-fujitsu-lr6-4b.html

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing