ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Παιχνίδια Γάτας

Όμορφα και διάφορα παιχνίδια για τις γατούλες μας για να τις κρατάμε σε φόρμα και να οξύνονται οι αισθήσεις τους.
0.91 (με ΦΠΑ)  
Αφρώδη μπαλάκια για γάτες Διάμετρος: 4cm Χρώμα: διάφορα  
+

16.50 (με ΦΠΑ)  
COOCKOO CAT TOY WOBBLE 12,5X6,5 CM, ORANGE Αυτό το παιχνίδι σας προσφέρει ώρες χαράς για εσάς και τη γάτα σας. Είναι έντονα χρωματισμένο με ένα διασκεδαστικό φτερό το οποίο ενθαρρύνει τη γάτα σας να παίξει και να κυνηγήσει το φτερό. Τροφοδοτείται με μπαταρία.
+

7.74 (με ΦΠΑ)  
Παιχνίδι γάτας με κίνηση & δόνηση.
+

8.47 (με ΦΠΑ)  
Παιχνίδι γάτας γάντι με 4 ποντικάκια Διαδραστικό παιχνίδι  
+

3.85 (με ΦΠΑ)  
Τα ποντικάκια για γάτες από ύφασμα κάλτσας είναι εξαιρετικά για την ενθάρρυνση της φυσικής συμπεριφοράς μέσω του παιχνιδιού. Χωρίς τοξικές βαφές. ΜΕΓΕΘΟΣ : 6cm X 4cm Cat toys stripe mice   
+

2.67 (με ΦΠΑ)  
 Οι μπάλες Dotties για γάτες είναι εξαιρετικές για την ενθάρρυνση της φυσικής συμπεριφοράς μέσω του παιχνιδιού. Χωρίς τοξικές βαφές.  
+

1.25 (με ΦΠΑ)  
 Οι μπάλες Candy stripe είναι εξαιρετικές για την ενθάρρυνση της φυσικής συμπεριφοράς μέσω του παιχνιδιού. Χωρίς τοξικές βαφές.  
+

1.10 (με ΦΠΑ)  
Διασκεδαστικά πλεχτά ποντικάκια που λατρεύουν οι γάτες. Είναι ιδανικά για την ενθάρρυνση της φυσικής καταδίωξης.  ΜΕΓΕΘΟΣ : 6cm X 5cm
+

1.10 (με ΦΠΑ)  
Τα Candy Stripe Mice είναι ιδανικά για την ενθάρρυνση της φυσικής καταδίωξης και της αντιληπτικής συμπεριφοράς μέσω του παιχνιδιού. Από ύφασμα εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο για να το σηκώνουν οι γάτες και να παίζουν με αυτό. Διαθέτει αυτιά, ουρά και κουδουνάκι για διαδραστική διασκέδαση και...
+

3.95 (με ΦΠΑ)  
Χρωματιστά ψάρια από τσόχα με μια μικρή ποσότητα από το φυτό catnip που λατρεύουν οι γάτες. 
+

8.69 (με ΦΠΑ)  
Το διαδραστικό παιχνίδι της σειράς Jungle με ελεφαντάκι είναι ιδανικό για γάτες κάθε μεγέθους. Περιέχει catnip και κουδουνάκι για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του κατοικίδιου σας. Κουνήστε τη ράβδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. ΜΕΓΕΘΟΣ : 50cm X 10cm X 6cm
+

8.69 (με ΦΠΑ)  
Το διαδραστικό παιχνίδι της σειράς Jungle με καμηλοπάρδαλη είναι ιδανικό για γάτες κάθε μεγέθους. Περιέχει catnip και κουδουνάκι για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του κατοικίδιου σας. Κουνήστε τη ράβδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
+

8.69 (με ΦΠΑ)  
Το διαδραστικό παιχνίδι της σειράς Jungle με μαϊμουδάκι είναι ιδανικό για γάτες κάθε μεγέθους. Περιέχει catnip και κουδουνάκι για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του κατοικίδιου σας. Κουνήστε τη ράβδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι. ΜΕΓΕΘΟΣ : 50cm X 6cm X 7cm
+

3.22 (με ΦΠΑ)  
Παιχνίδι γάτας 3 τεμάχια Τα μικρά σχοινένια ποντικάκια είναι ιδανικά για την ενθάρρυνση της φυσικής καταδίωξης.Το εσωτερικό κουδουνάκι προσδίδει πρόσθετο ενδιαφέρον για παρατεταμένη διασκέδαση.  
+

8.01 (με ΦΠΑ)  
Αστεία ποντίκια παιχνιδιών σε έξυπνες πλάκες και φτερά που κάνουν τα βελούδινα παιχνίδια σχεδόν ζωντανά για να παίξει η γάτα. Παιχνίδι ενεργοποίησης που μετράει τόσο τις ενήλικες γάτες όσο και τα γατάκια, ειδικά κατασκευασμένα με όμορφα βελούδινα και πολύχρωμα φτερά.
+

3.03 (με ΦΠΑ)  
Παιχνίδι γάτας Laser Pointer Το Oem Laser Pointer Game είναι ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι λέιζερ για κατοικίδια ζώα. Οδηγήστε το δείκτη λέιζερ σε μοτίβα διασκέδασης και παρακολουθήστε το κατοικίδιο ζώο σας κυνηγήσει την κουκκίδα. 
+

3.90 (με ΦΠΑ)  
Το παιχνίδι τερατάκι αποτελεί έναν διασκεδαστικό τρόπο απασχόλησης της γάτας σας. Περιέχει catnip και κουδουνάκι για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του κατοικίδιου σας.
+

4.40 (με ΦΠΑ)  
Το παιχνίδι αστεράκι αποτελεί έναν διασκεδαστικό τρόπο απασχόλησης της γάτας σας. Περιέχει catnip και κουδουνάκι για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του κατοικίδιου σας.
+

3.80 (με ΦΠΑ)  
Το λούτρινο ποντικάκι Pipsquek θα διασκεδάσει και θα απασχολήσει με τις ώρες το κατοικίδιό σας, καθώς διαθέτει ηλεκτρονικό ήχο αληθινού ποντικιού.
+

7.75 (με ΦΠΑ)  
Η γάτα σας θα αγαπήσει αυτές τις σαρδέλες και θα τονώσει τα παιχνιδιάρικα ένστικτά της. Κατασκευασμένες από πολυεστέρα, περιέχουν catnip για επιπλέον διασκέδαση. Προϊόν σε συσκευασία των τριών τεμαχίων.
+

4.84 (με ΦΠΑ)  
Οι διαδραστικές ράβδοι με ποντικάκια και μπαλίτσες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν φωτεινά χρώματα και ηλεκτρονικό ήχο. Κουνήστε τις ράβδους για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η τιμή αφορά ένα τεμάχιο.
+

3.90 (με ΦΠΑ)  
Τα παιχνίδια ποντικάκια θα ενθουσιάσουν το κατοικίδιό σας. Με φωτεινά, έντονα χρώματα, η γάτα σας θα λατρέψει να παίζει μαζί τους, καθώς περιέχουν catnip για πρόσθετη διασκέδαση. Διατίθενται σε συσκευασία των τριών τεμαχίων.
+

4.20 (με ΦΠΑ)  
Παιχνίδι γάτας με αστείο σχεδιασμό ποντικιού. Πολύ μεγάλο και μαλακό παιχνίδι γεμάτο από catnip. Μέγεθος 13cm x 7cm. Χρώμα κόκκινο ή καφέ.
+

7.01 (με ΦΠΑ)  
Laser με 5 διαφορετικές κεφαλές για γάτες. What shape will your cat love most? ... Find it out!      
+
1 2
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing