ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις , προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας. Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τις παρακάτω παραγράφους καθώς και τις παραγράφους ''Τρόποι αποστολής'', ''Τρόποι πληρωμής'', ''Πολιτική επιστροφών -αλλαγών προϊόντων'', πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

Το www.epets.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις , οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Το www.epets.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή.

Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής των στοιχείων σας από τα αρχεία μας. Το www.epets.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.

ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται προϊόντα που αφορούν τις τροφές και τα αξεσουάρ κατοικίδιων.
Τα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί με γνώμονα:

Την άριστη ποιότητα τους

Την αξιοπιστία τους

Την καινοτομία τους

Την συμφωνία με τους κανονισμούς, τις προδιαγραφές και το νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τα κύρια χαρακτηριστικά και οι διευκρινήσεις για κάθε προϊόν, όπως δίνονται από τον κατασκευαστή, παρατίθενται στην αναλυτική περιγραφή του προϊόντος κάνοντας 'κλικ', μέσα στην ιστοσελίδα μας. Επίσης έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες προκειμένου αφενός να αναδεικνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το προϊόν αφετέρου να μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να το αντιληφθεί πλήρως.

Για κάθε ένα από τα είδη μας αναφέρονται συνήθως:

Οι διαστάσεις και το βάρος του βάσει των οποίων γίνεται και ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής.

Η διαθεσιμότητα τους

Το www.epets.gr κρατάει το δικαίωμα να μην προλάβει να ενημερώσει εγκαίρως την ιστοσελίδα του καταστήματος με το απόθεμα του είδους. Όταν ενα προιόν βρίκεται ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στην ιστοσελίδα μας δεν σημαίνει αυτομάτως οτι είναι και διαθέσιμο στο φυσικό μας κατάστημα.
Στην περίπτωση παραγγελίας ενός είδους από τον πελάτη, που δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα ότι το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και θα γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας σαν backorder ή για την ακύρωση της. (Περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην παράγ. Αλλαγές και επιστροφές)

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την αυθεντική ετικέτα του κατασκευαστή.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές για τους επισκέπτες μας εμφανίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ . Επίσης οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος αποστολής το οποίο υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της παραγγελίας. Το www.epets.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς προειδοποίηση.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Κατόπιν δικής σας συνεννόησης, η παραγγελία σας μπορεί να συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο πώλησης αγαθών. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες , εφόσον συμπληρώσετε στα σχόλια της παραγγελίας πριν την επιβεβαίωσή της, τα στοιχεία τιμολόγησης: Επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα καθώς και το ότι επιθυμείτε για την έκδοση τιμολογίου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το www.epets.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Δεν μπορεί να γίνει ακύρωση μετά την παραλαβή του δέματος από τον courier ή ταχυδρομείο/πρακτορείο, περίπου 15:00μμ ώρα Ελλάδος. Τα προϊόντα μας όλα είναι πάντα διαθέσιμα και η παραγγελία σας συνήθως εκτελείται την ίδια ημέρα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Αυτό μπορεί να γίνει με τους έξης τρόπους:

Στέλνοντας e-mail στο info@epets.gr, με επικεφαλίδα ''Ακύρωση παραγγελίας Νο...''

Με αποστολή στο φαξ 213 055 5955

Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί στην εταιρεία courier ή στο ταχυδρομείο/πρακτορείο για την αποστολή της. Δεν θα γίνεται δεκτή κάποια ακύρωση πέραν αυτής της στιγμής.

Λόγω της άμεσης συνήθως διαθεσιμότητας των προϊόντων μας , η παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία courier ή το ταχυδρομείο γίνεται την ίδια μέρα.

ΑΛΛΑΓΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το www.epets.gr κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από την αγορά του.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική μας όσον αφορά τις αλλαγές-επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει θα πρέπει εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:

Να αποστείλει με email στο info@epets.gr την αίτηση αλλαγής με θέμα ''Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας Νο......''

Να αποστείλει με φαξ στο 213 055 5955 την αίτηση αλλαγής.

Οι αλλαγές-επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης αλλαγής.

Οι αλλαγές-επιστροφές των προϊόντων πέραν αυτών των ημερών θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από επιλογή του www.epets.gr

Προϋποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προϊόντων

Το www.epets.gr προσέχει για την ποιότητα των προϊόντων που αποστέλλει και δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που :

Είναι ελαττωματικό.

Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προϊόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο ''Αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων'' και με απαραίτητη προϋπόθεση:

Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος (τροφές , κονσέρβες κτλ),

Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την αρχική του συσκευασία συμπεριλαμβανομένου αξεσουάρ, εγχειριδίων, οδηγιών κτλ.

Να μην είναι προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία ''Προσφορές''.

Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται αλλά εκδίδεται πιστωτικό σημείωμα στον πελάτη για χρονικό διάστημα που ορίζεται κατ' επιλογή του .

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων

Σε περίπτωση λάθους αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν το www.epets.gr

Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου ''Αλλαγή- επιστροφή προϊόντων'', το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται εξολοκλήρου χωρίς αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.

Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Να τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο να μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να λύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή - αλλαγή.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.epets.gr για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην αποθήκη μας.

ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος του , ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.epets.gr δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Το www.epets.gr και οι συνεργάτες μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ή των server του , θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα κλπ.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.epets.gr έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

 

 

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing