ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

ARGUS COLLAR

argus collar logo

Η Ελληνική μας Argus Collar
Όλα ξεκίνησαν όταν, ψάχνοντας να αγοράσουμε κολάρα για τα δικά μας σκυλιά, βρίσκαμε μόνο συνηθισμένα παλιομοδίτικα κολάρα που δεν αντιπροσώπευαν τους μικρούς μας φίλους αλλά ούτε και εμάς τους ίδιους. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχαν στην αγορά κολάρα που να μας εντυπωσιάσουν!
Δεν θέλαμε να φοράνε τα σκυλιά μας κολάρα σε σχέδια που ποτέ δεν θα φορούσαμε εμείς οι ίδιοι! Σχεδιάσαμε λοιπόν τα κολάρα σε σχέδια που ανταποκρίνονται στην αισθητική μας!
Και όταν τα πρώτα δείγματα ήταν έτοιμα μας ενθουσίασαν τόσο που σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να τα φορέσουμε κι εμείς οι ίδιοι σαν βραχιόλια!!
Τότε γεννήθηκε η ιδέα των ArgusCollar! Να σχεδιάσουμε κολάρα για τους μικρούς μας φίλους, που θα μπορούσαμε να φοράμε κι εμείς σαν βραχιόλια! Με τον τρόπο αυτόν θα αποτυπώναμε αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό που μόνο ένας ιδιοκτήτης σκύλου μπορεί να καταλάβει.
Και επειδή πιστεύουμε ότι κανένα ζώο δεν πρέπει να υποφέρει και να θανατώνεται για χάρη της μόδας, χρησιμοποιήσαμε συνθετικό δέρμα , φιλικό προς όλα τα ζώα!!!
Έτσι λοιπόν, με πολύ μεγάλη αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε τα ArgusCollar, σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, για μας και για τους πιο πιστούς μας φίλους!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing