ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Άλλαξε η ώρα και ο σκύλος μπερδέυτικε;

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
30/10/2023
Άλλαξε η ώρα και ο σκύλος μπερδέυτικε;

Έχετε παρατηρήσει ποτέ το σκυλί σας να συμπεριφέρεται λίγο περίεργα όταν αλλάζουν τα ρολόγια; Ίσως φαίνονται πιο ταραγμένοι ή δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα. Αποδεικνύεται ότι τα σκυλιά, όπως και οι άνθρωποι, μπορούν να επηρεαστούν από την αλλαγή της ώρας.
Τα σκυλιά είναι πλάσματα της συνήθειας και της ρουτίνας. Βασίζονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα για να ξέρουν πότε είναι ώρα για φαγητό, παιχνίδι και ύπνο. Όταν τα ρολόγια πέφτουν προς τα εμπρός ή πέφτουν μια ώρα πίσω, μπορεί να ρίξει τη ρουτίνα τους εκτός ισορροπίας, οδηγώντας σε σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
Ένας τρόπος για να βοηθήσετε τον σκύλο σας να προσαρμοστεί στην αλλαγή της ώρας είναι να αλλάζει σταδιακά το πρόγραμμά του κατά 10-15 λεπτά κάθε μέρα μέχρι την αλλαγή. Αυτό θα τους βοηθήσει να μπουν στη νέα ρουτίνα και θα ελαχιστοποιήσουν την αναστάτωση.
Μια άλλη συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας ασκείται αρκετή και πνευματική διέγερση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα τους βοηθήσει να αισθάνονται πιο χαλαροί και κουρασμένοι όταν έρχονται για ύπνο, διευκολύνοντάς τους να προσαρμοστούν στο νέο πρόγραμμα.
Στο τέλος της ημέρας, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί με τον γούνινο φίλο σας καθώς προσαρμόζεται στην αλλαγή της ώρας. Με λίγη αγάπη και υποστήριξη, θα επιστρέψουν στον ευτυχισμένο, υγιή εαυτό τους σε ελάχιστο χρόνο.

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing