ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Instagram ePets Pet Shop

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
23/10/2019
Instagram ePets Pet Shop

Instagram ePets Pet Shop | Το No.1 Online Pet Shop στην Αθήνα

Υπηρεσίες για κατοικίδια - Εκπαίδευση Σκύλων στην Αθήνα

 

14/12/2020

Φέτος στις γιορτές θα είναι σιγουρά διαφορετικές από ότι ήταν πέρσι.
Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ευκολά δώρα για όλους όσους αγαπάμε, να τους δούμε, να γευματίσουμε όλοι μαζί και να γελάσουμε.
Μπορούμε να το πάρουμε όμως σαν μάθημα και αυτό το lockdown.
Το μάθημα αυτό είναι  απλά να εκτιμάμε λίγο περισσότερο τις οικογένειες μας που αποφασίζουμε τελικά να τους βλέπουμε μόνο στις γιορτές κάθε χρόνο.
Φέτος που στα σπίτια μας θα εκλείψουν οι φωνές των παιδιών, των γιαγιάδων και των παππούδων, τα ευχαριστώ και τα αγαπώ, ας θυμηθούμε κάτι.
Μόλις ελευθερωθούμε από αυτούς τους περιορισμούς λόγω του κορονοιου, ας αναλογιστούμε τι έχει περισσότερο σημασία.
Για όσους από εμάς όμως έχουν την καλή τύχη να έχουν οικογένεια με παιδιά και κατοικίδια, εντός της οικίας τους, ας περάσετε χρόνο μαζί τους, σε παιχνίδια και βόλτες με εκείνα και τον σκύλο σας.
Χαρίστε πολλές αγγαλιες και χαδια στην γατουλα σας μπροστα στο τζακι καθως η βροχη πεφτει.
Δεν πειραζει που φετος δεν θα εχουμε δωρα να δωσουμε ή να παρουμε, πειραζει ομως που δεν θα εχουμε όλα τα μελη της οικογενειας μας κοντα για να μας αγγαλιασουν και να μας πουν, καλές γιορτές!

 

8/12/2020

Χριστούγεννα στην Φιλανδία λοιπόν και διπλά ακριβώς στο χωριό του Αγίου Βασίλη υπάρχουν τα σκυλιά των ελκήθρων που κάνουν τις πιο αξέχαστες
βόλτες στα χιονισμένα τοπία της περιοχής τους τουρίστες με οδηγό, πολλές φορές, τον ίδιο τον άγιο Βασίλη.

Φυσικά μιλάμε για τις ράτσες των σκυλιών, από τις πιο γνωστές τουλάχιστον, Αλασκαν Μαλαμουτ και Σιβεριανο Χασκι.

Ο χαρακτήρας των σκυλιών αυτών είναι ανεξάρτητος. Πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες, γιατί στις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες,
πρέπει να είναι ικανά να επιβιώσουν αλλά και ως οδηγοί να προστατέψουν τους επιβάτες τους κατά την διάρκεια των διάδρομων.

Για αυτό, η εκπαίδευση τους πρέπει να ξεκινάει σε πολύ μικρή ηλικία ώστε να μπορούν να δεχτούν εντολές και από τους ανθρώπους στους οποίους ανήκουν.

Είναι πασιφανές η ομορφιά, η εξυπνάδα και η δύναμη τους. Ζουν αρμονικά με τους ανθρώπους και έτσι ενισχύουν την χριστουγεννιάτικη μαγεία στον τόπο αυτόν.

Ας ελπίσουμε ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία χωρίς ταξίδια λόγω του COVID-19 και ότι του χρόνου θα μας βρουν όλους
να ταξιδεύουμε με ασφάλεια σε μέρη μάκρυνα και γιατί όχι, στο χωριό του αγίου Βασίλη και των σκυλιών των ελκήθρων.

-finland
-christmas
-sled_dogs
-santa
-alaskanmalamute
-husky

 

7/12/2020

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτές τις τόσο δύσκολες μέρες σε εταιρίες ταχυμεταφορων (courier).

Πέρα από τις τρομερές προσπάθειες που καταβάλουμε τόσο εμείς ως επιχείρηση όσο και άλλες επιχειρήσεις για να προλάβουμε να συλλέξουμε, να συσκευάσουμε με ασφάλεια τα προϊόντα και να τα παραδώσουμε σε εταιρίες courier, θέλουμε να τους αναγνωρίσουμε πραγματικά τον αγώνα αυτόν!

Το Lock down έχει επιφέρει πολλά προβλήματα στην αγορά πέρα από το καλό που κάνει για να προστατευτούμε όλοι.

Πρέπει όμως να έχουμε λίγο κατανόηση και να αναλογιστούμε τι έχει περισσότερο σημασία ειδικά σε αυτές τις γιορτές…

Ευχαριστούμε θερμά τους εξωτερικούς συνεργάτες του epets που κάνουν αυτήν την δύσκολη εργασία για εμάς!

Όμως, και σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστούμε τις εταιρείες ταχυμεταφορων που προσπαθουν να μας παραδώσουν αυτά που και εμείς παραγγείλαμε από άλλες επιχειρήσεις για το σπιτικό μας και ακόμα δεν έχουν φτάσει.

Δεν πειράζει, πραγματικά, καταλαβαίνουμε… θα φτάσουν.

Καλές γιορτές και η υγειά πάνω από όλα!
-elta
-courier
-ups
-ACS
-DHL

 

24/11/2020 

Υπέροχος μικρός πίνακας φτιαγμένος 18x24 με μεράκι από MKM KRYSTAL arts @mkmkrystalart ιδανικός για δωράκι στους λάτρες των σκυλων
και ειδικότερα των ρετριβερ. Μπορείτε να τον βρείτε από αύριο στο κατάστημα μας ή στο www.epets.gr.
Καλέστε μας για την κράτηση του στην προνομιακή τιμή των 25ευρω.
-petart
-τέχνη
-πινακες

 

23/11/2020

Όταν γράφουμε Stay safe Shoponline, το εννοούμε. Ζώντας σε μέρες που έχουν γίνει πλέον τόσο τοξικές και τόσο επικίνδυνες, το μόνο που έχουμε
να κάνουμε είναι να μένουμε σπίτι μας με τις οικογένειες και τα γλυκύτητα ζωακια μας που μας κρατούν συντροφιά μέχρι να περάσει αυτή η '' καταιγιδα''.
Εμείς σαν Petstore είμαστε υποχρεωμένοι να μένουν ανοιχτά, αλλά όπως και στην προηγούμενη καραντίνα εμείς στο epets επιλέξαμε να κάνουμε
για άλλη μια φορά το κομμάτι μας και να σας εξυπηρετούμε ως φυσικό κατάστημα (και σε ανάγκη) μόνο τα πρωινά έως το μεσημέρι και όλο το 24ωρο
μέσω του site μας www.epets.gr.
Ο λόγος είναι για να μειώνουμε τις ώρες έξω και την επαφή με συνανθρώπους μας, για να μην είναι κανένας σε κίνδυνο.
Κρατάμε γερά όλοι, μένουμε σπίτι και ασφαλής για να είμαστε ξανά όλοι εδώ σε λίγους μήνες με το χαμόγελο που έχετε μάθει να βλέπετε
οπότε μπαίνετε από την πόρτα του καταστήματοςμας, αλλά χωρίς μάσκες.
Οπότε ναι Shoponline και χρησημοποιηστε τις κάρτες, σας ή PayPal για να είστε ακόμα πιο προστατευμενοι όταν παραλαμβανετε
το δεμα με τα προϊόντα μας μέσα η καθώς ψωνίζετε στο eshop.
-nationalbank
-eurobank
-visa
-paypal

 

23/11/2020

 Παταμε sms 6. Ώρα για άσκηση του σκύλου μας πάντα in style με τα υπέροχα ζεστα φουτερακια addidog. Βρείτε τα στο epets.gr
-dog
-dogclothes
-addidog

20/11/2020

 '' Γουργουριστε'' στα ζεστα σας, στις κουβέρτες και στα κρεββάτια σας. Περάστε οικογενειακές στιγμές τώρα που είναι ευκαιρία.
Μείνετε ασφαλής και ψωνίσετε διαδικτυακά. Ψωνίσετε ειδικά όμως για τον σκύλο και την γάτα σας απτό epets.gr.
-petblog
-shoppingonline
-κορονοϊός
-dogbeds
-donutbeds
-catbeds
-blackfriday
-stayhome
-staysafe
-orderonline

 

 19/11/2020

''Ακούσατε τι γίνεται στο epets; Με το που φέρουν Μαξιλάρες, φεύγουν στο λεπτό!!!
Ξανά και ξανά στοκάρουν, έχουν χάσει τα μυαλά τους.
Λογικό, αφού συνεργάζονται μόνο με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές.
Ξέρουν να διαλέγουν την ποιότητα με την σωστή τιμή. Δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε το Black Friday.
Γιατι για τα μέλη του ePets είναι πάντα Black Friday... Τι λέγαμε; Nαι τρέχω... Πάω για Μαξιλάρα. Τα φιλιά μου.
Λουξ.
-dogbeds
-donutbeds
-catbeds
-blackfriday

 

16/11/2020 

Καλησπέρα σε όλους σας!
Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε.Την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται τα fluffy μαξιλαράκια που όλοι αγαπησατε τόσο πολύ!
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο παρακάτω ώστε να προλάβετε να κάνετε την παραγγελία σας έγκαιρα!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
-donutbeds
-destress

 

11/11/2020

Μπιτζαμες για σκύλους και γάτες;
Κρατήστε ζεστα τα ζωακια σας και τα βράδια και όνειρα γλυκά.

 

5/11/2020

Νικη & Λουξ: Άλλο ένα lockdown; μπαίνουμε γρήγορα και απλα στο www.epets.gr για να προλάβουμε την τροφή μας,
τα μπισκότα μας τα κόκκαλα μας. Γιατί σε μια γκαραντινα πρέπει να έχουμε πάντα στην τροφοθηκη αυτό που ζητάμε κσι το βρίσκουμε μόνο
στο αγαπημένο μας epets pet store. Καλό είναι βέβαια που η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι λίγο παραπάνω σπίτι για αγγαλιες.
Καλή δύναμη σε όλους. Και ειδικά τώρα να έχετε στο μυαλό σας ότι οι ηλεκτρονικές αγορές γενικά και από το site του www.epets.gr
είναι πάντα ασφαλεστερες.
www.epets.gr
-παραγγελία
-doortodoor
-βόρεια προάστια
-onlineshop
-μασκα
-μασκες προστασιας
-lockdown
-lockdown2020

 

10/11/2020

We have a good nose to finding things. Tell us what you need and we will get it for you.
Comming up will be ideas for you and your pets.
Stay tuned!
Stay at epets.gr
-looking4u
-petbrands

 

29/10/2020

To Halloween έιναι εδώ και πάλι. Το αμερικανικό αυτό έθιμο κάνει την δυναμική του εμφάνιση όλο και περισσότερο στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Το βλέπουμε συχνότερα στα καταστήματα, το ακούμε περισσότερο στο ραδιόφωνο και εμφανίζεται αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι με τα χρόνια έχουμε πρόσβαση σε όλα τα είδη που αφορούν αυτήν την γιορτή.
Στο epets για άλλη μια χρονιά το επιλέγουμε μιας και οι επιρροές μας στο epets ήταν και πάντα θα είναι από το εξωτερικό. Εδώ μπορείτε να βρείτε στολές για τα κατοικίδια σας και να περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες σε μια περίοδο της ζωής μας που είναι τόσο δύσκολη.
Το Halloween, μπορεί να μην είναι δικό μας έθιμο, αλλά χάρις στην παγκόσμιοποίηση έχουμε την επιλογή να γίνει, και μπορεί να είναι αφορμή για μικρές συγκεντρώσεις φίλων για να ανταλλάξετε τρομακτικές ιστορίες και πολλά πολλά γλυκά.
Εσείς, το επιλέγετε;
μασκα, halloweengreece, halloweenpets

26/10/2020
Η εβδομάδα ξεκινάει με το νέο μέτρο μάσκες παντού. Αν και πάρα πολύ δύσκολο είναι αναγκαίο, ώστε να παραμένουμε ασφαλείς.
Εμείς εδώ στο epets, καταλαβαίνουμε ότι ο περίπατος με τον σκύλο σας, ή τα καθημερινά σας ψώνια γινόται αν όχι δύσκολα σίγουρα όχι ευχάριστα.
Ευτυχως, το epets διατηρεί και το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.epets.gr για να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ασφαλής και ευχάριστα.
Μέσα από την σελίδα μας, στο instagram, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ενδιαφέροντα νέα, γνώσεις, νέα προϊόντα και συμβουλές, διαγωνισμούς.
όσο και τις τηλεφωνικές παραγγελίες για τις γύρω περιοχές του καταστήματος (παπαγου, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Νέο ψυχικό, ελληνορωσων, Φιλοθέη και παλαιοψιχικο. ) εκτελούνται καθημερινά door to door.
Ας κρατήσουμε το χαμόγελο μας έστω και πίσω απτις μάσκες κι λίγο ακόμα υπομονή. Μπόρα, είναι, θα περάσει.
Καλή εβδομάδα
www.epets.gr
Κατεχακη 37β Νέο ψυχικό Αθήνα
Τηλέφωνο 2130555955
shoppingonline, αποστολήσεόλητηνελλάδα, κατοικιδια, παραγγελία, doortodoor, βόρεια προάστια, onlineshop, μασκα, μασκες προστασιας

28/10/2020
Ή σκυλίτσα SPELACCHIA, του Ιταλού αγρότη Cristian Mallocci, γέννησε πέντε κουτάβια εκ των όποιον γεννήθηκε το ένα πράσινο. Ο Christian, αμέσως τον ονόμασε pistachio (φυστίκι) όπως, θα, ήταν φυσικό.

Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αλλά που είναι εξαιρετικά σπάνιο. Ο λόγος που συμβαίνει είναι γιατί το κουτάβι έχει επαφή με μια πράσινη απόχρωση μεμβράνη ονόματι μπιλιβεριν μέσα στην μήτρα της μητέρας του.

Ο Ιταλός αγρότης δηλωσε ότι θα δώσει όλα τα κουτάβια εκτός από τον pistachio, ο οποίος θα τον βοηθήσει στο μέλλον με την βόσκηση των προβατων του.
Πρόσθεσε ότι το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας...

Λίγο ελπίδα χρειαζόμαστε όλοι θα λέγαμε και εμείς εδώ στο epets.
Για κι άλλες ειδήσεις που αφορούν τα πολύ αγαπημένα μας ζωακια παραμείνετε εδώ. Καλή σας ημέρα.
ειδήσεις, petnews, news, pistachio, italianpuppy, greenpuppy


27/10/2020
Το ξέρατε ότι και τα κουτάβια μπορούν να γεννηθούν δίδυμα;
Αν και πολύ σπάνιο, διαπιστώθηκε από ειδικούς όταν έκαναν καισαρική τομή σε μια σκυλίτσα ράτσας Irish wolfhound.
Τα δύο κουτάβια μοιραζοντουσαν τον ίδιο πλακούντα. Σε ηλικία 6 εβδομάδων όπου εξεταστικαν τα δύο αυτά κουτάβια επιβεβαιωθηκε και η ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού ως πανομοιότυπο.
puppytraining, puppydiapercake, puppy


20/10/2020
Πέρα από την εκπαίδευση κουτάβιου (puppy training) που προτείνουμε να κάνετε σε ένα νέο μέλος της οικογένειας, προτείνουμε τα βασικά προϊόντα που θα χρειαστείτε κατά την διάρκεια του πρώτου έτους. Μια εικόνα λοιπόν όσες χίλιες λέξεις.
Χίλιες λέξεις όμως αν χρειαστείτε πάνω στην εκπαίδευση του κουτάβιου, μπορείτε να μας καλέσετε και να καλύψουμε κάθε σας απορία
puppy, puppydiapercake, puppytraining


12/10/2020
Και επειδή κάποιοι μισούν τις Δευτέρες, μπορούν να περάσουν απτό epets να τους φτιάξουμε την διάθεση για όλη την εβδομάδα.
Βρείτε προσφορές και εκπτωσεις, νέες παραλαβές και νιώστε το νέο vibe στον χώρο μας.
Στο epets, έχουμε πάντα Saturday vibes.
lazymonday, catsyawning, manicmonday, saturdayvibes


6/10/2020
Αγαποντας όχι μόνο τον δικό σου σκύλο μέχρι τα γεράματα του είναι το πιο αγαθό πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει. Το να υιοθετήσεις έναν μεγάλο ηλικία σκύλο ειναι εις διπλούν η πιο καλή πράξη που μπορεί ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει.
adopt an old dog, love pets forever


6/10/2020
Senior dog essentials. Αν και εσείς έχετε έναν σκυλάκο που έχει περάσει τα 6 έτη (ανάλογα το μέγεθος, και ρατσα) τότε πλέον θεωρείται υπερήλικας.
Στην εικόνα, σας δείχνουμε με μια ματιά τα, απαραίτητα για την ζωή του τώρα.
1️ Οδοντοβρουτσα, οδοντόκρεμα και σκόνη plaque off που κάνει θαύματα στην υγιεινή των δοντιών και στην κακοσμία του στόματος
2️ Πάνες ακράτειας αν αυτές είναι απαραίτητες
3️ Καλή Υγρή τροφή χωρίς χρωστικές και υποπροϊόντα σε περίπτωση που δεν μπορεί να μασησει. Αλλά και συμπληρωματικά στην ξηρά τροφή του, ειδικά όταν μιλάμε για προϊόντα της @natureagr
4️ Ξηρή τροφή με χαμηλά η καθόλου σιτηρά και GMO free και με βάση πάντα το αρνί θεωρείται η samsfield Light and senior @samsfield_greece
5️ Μαλακές λιχουδιές με βάση το ελαιόλαδο, προτείνουμε και δεν θα μπορούσαν να είναι αλλά από πολλά της @petqualityproducts, αλλά και μαλακά μαξιλάρια και κουβερτουλες. Όσο για εσάς που έχετε μποξ για τον σκύλο σας (προτείνουμε, ο απαραίτητα) ένα κάλυμμα για δύσκολες ώρες που θέλει να ηρεμήσει θα τον βοηθήσει να ξεκουραστεί πιο γρήγορα αφού μοιάζει με φωλιά
6️ Επειδή όμως, όσο και να μεγαλώσουν τα σκυλιά μας, πάντα παραμένουν τα μωρά μας. Οπότε παιχνίδια μαλακά είναι πάντα ένα καλό δώρο για εκείνα. @moutzourisp
Ελπίζουμε να σας άρεσε το κείμενο μας. Πείτε μας όμως αν σας βοήθησε.
Για, εσάς τι σημαίνει;
senior dog, seniorsunday


4/10/2020
'' Shop for those you love most and you will not have spent your money in vein. ''
Happy national animals day, they are always worth it don't you think?
national animal day


30/09/2020
Γιατί να έρθετε σε εμάς όταν υπάρχουν τόσα πολλά αξιόλογα και επαρκή Petstores;
◾Σε εμάς θα έρθετε γιατί προσφέρουμε χρόνια τώρα τις υπηρεσίες εκπαιδευσης μας σε εσάς και στον σκύλο σας.
◾Συμβουλές για την εκπαίδευση της γατούλας σας και ότι άλλο την αφορά
◾Διατροφικές συμβουλές
◾Χειροποίητα προϊόντα που δεν θα βρείτε αλλού
◾Δώρα για εσας με θεματολογία πάντα τον σκύλο και την γάτα που αγαπάμε τοσο
◾Συνεργασία με καλλιτέχνες που λατρεύουν την φυση
◾Συνεργασία με αναγνωρισμενους groomers
◾Συνεργασία με άριστους κτηνίατρος
◾Τούρτες γενέθλιων κατοικιδιων
◾Puppy diaper cake
◾Επιλεγμένα, με προσοχή από εμάς προϊόντα για τα κατοικίδια σας.

Και μην ξεχνάτε το μότο μας...
EPETS, BECAUSE PETS KNOW BEST!
why shop at us, number one petshop in athens, online pet shop

24/09/2020
Απαραιτητες; Μαλακές; Πλενομενες; Πανέμορφες;
Και θα τις βρείτε στο www.epets.gr με το πάτημα ενός κουμπιού, εύκολα και γρήγορα!


22/09/2020
It's a great day to be a cat when you go shopping at epets. Βρείτε υψηλής ποιότητας τροφης γάτας, σε κροκέτες ή υγρή μορφή. Μαλακά κρεββατακια και πολλά μικρά παιχνιδάκια που αγαπάμε εμείς οι γάτες. Βρείτε τα, όλα στο epets.gr

21/09/2020
Mask or not, smiling is our thing! Αν και εσείς χαμογελάτε με τα μάτια, τότε κάντε και τους άλλους να χαμογελασουν με τις πλέον (αναγκεες) μάσκες μας.
Βρείτε τις υπέροχες αυτές cotton μάσκες στο κατάστημα epets και στο site www.epets.gr.
Πάνω από όλα να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πέρα απτό να προστατευομαστε όλοι!
κατοικίδιο, κορονοϊός, αντισηπτικό, μασκες, masks, covid-19

11/09/2020
Back to school for dogs too. Κάντε τωρα κρατήση για μαθήματα με τον σκύλο σας σε εμάς. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην μόρφωση, φυσικά και τετραποδοι μας φίλοι.
Έτσι συνυπάρχουμε σε μια ορμονική οικογένεια αλλά και σε μια κοινωνία όπου όλοι, όχι απλως έχουμε εκπαιδευμένα σκυλιά αλλά και εκπαιδευμένους χειριστές σκυλων (ανθρώπους) .
Είναι λοιπόν οικογενειακή υπόθεση το να παρέχουμε μια καλή ζωή τόσο στον σκύλο μας όσο και στα μέλη της οικογένειας μας.
Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.bewolfdogtraining.gr ("μαμά του epets.gr )
backtoschool, dogtraining


10/09/2020
Επειδή ο γατούλης σας ονειρεύεται τις υπέροχες λιχουδιές μας, τα μαλακά μας μαξιλαράκια και την πιο φυσική τροφή για την κοιλίτσα του, εσείς, γιατί δεν έρχεστε μια βόλτα απτό epets να κάνετε το όνειρο του αληθινό;
Σας περιμένουμε, λεωφόρος Κατεχακη 37β, Το petstore με το γάτοσπίτo απέξω
extremetoys, παιχνιδια_γατας


28/08/2020
'' Είμαι η Νίκη... Με ξέρετε καλά, κοιμάμαι και ξυπνάω με την σκέψη να πάω στο epets και να φάω τις υπέροχες φυσικές λιχουδιές τους, να κοιμηθώ στα υπέροχα μαλακά μαξιλαράκια τους, να αγοράσω την αγαπημένη μου θρεπτική τροφή τώρα ειδικά που είμαι γριούλα. Πάνω από όλα, θέλω να πω μια καλημέρα στον Σιφη και στην Μαρίνα. Πάντα χαμογελάνε και με εξυπηρετούν στον μεγαλύτερο και καλυτερο βαθμό που μπορούνε, πάντα με κέφι και ζωντάνια. Φεύγω σχεδόν πάντα με εκπτωσεις και δώρα... Γιαυτό εγώ, προτιμώ μόνο το epets, because pets know best, I know best
Και όταν δεν μπορώ να πάω γιατί τα πόδια μου δεν με βαστανε, φτιάχνω έναν καφέ και μπαίνω στο Internet www.epets.gr ή με ένα τηλέφωνο τα έχω όλα στην πόρτα μου''

06/08/2020
Πέρασαν 2 χρόνια σαν σήμερα που χάσαμε ένα μέλος της οικογένειας μας. Η Hera, που οι περισσότεροι γνωρίσατε, γνωρίζετε τι είδος πλάσμα ήταν. Το κενό της παραμενει αναλλοίωτο στην καρδιά μας αλλά και στην καθημερινότητα μας. Μας, λείπει κάθε μέρα... υπερβολικά, σαν να έφυγε τώρα.
Της άρεσαν οι μπάλες, τις, έσκαγε όλες, ο καλύτερη της φίλη ήταν η Ηλέκτρα αλο ντομπερμαν και ζούσε με άλλα δύο σκυλιά την νίκη και τον Λουξ. Ο Λουξ έπαιζε πολύ μαζί της και η απουσία της ήταν αισθητή σε εκείνον... Πόλυ.
Μας προστάτευε, αγαπούσε τον γιο μας και τον πρόσεχε. Αγαπούσε τις γιαγιάδες και τον παππού, τους φίλους και συγγενείς και είχε αδυναμία στον κουμπάρο μας Αντώνη.
Πάντα χαμογέλασε, κυριολεκτικά, όταν μας έβλεπε το πρωί να ξυπνάμε ή όταν γυρίζαμε σπιτι.
Λάτρευε το ψωμί και έτρεχε πάντα να πάρει τις πλαστικές αυγοθηκες όταν αδειαζαν για να τις κάνει κομμάτια.
Ευχαριστούμε πολύ και πάντα εκείνο το δύσκολο πρωινό που ήταν στο πλάι μου και του Σήφη, καταρχάς ο Χρήστος και η Νάνσυ. Σας ευχαριστούμε πάντα. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Πέθανε 7, 5 χρόνων από καρκίνο των οστων.
Δεν την άφησαμε να υποφέρει, αλλά δεν αφήσαμε και περιθώριο να την λυπηθεί και κάνεις... Ήρθε στον κόσμο ως ένα υπερήφανο πανέμορφο Doberman, και έτσι έφυγε.
Hera, you are indeed sorely missed, every moment of the day. R. I. P
dogsinheaven, olddogsofinstagram, sadnews


30/07/2020
Βρείτε τα πιο δυνατά extreme, παιχνίδια για σκύλους για αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στην παραλία και στο σπίτι.
extremetoys, παιχνιδια σκυλου

15/07/2020
Art by MKM. Βρείτε πολλά μικρά αγαλματίδια σκύλου και γάτας μόνο στο epets.
@mkmkrystalart
petart, dogart, catart, petpaintings, petartofinstagram, dautchhound, sausagedog

02/07/2020
Πόλλοι πελάτες μας μας ζητάνε διάφορες συμβουλές για τις γάτες τους. Μια από αυτες είναι το χτένισμα που σε πολλές δεν αρέσει. Όταν δεν τους αρέσει πάντα προτιμούμε να δοκιμάσουν διαφορά είδη προϊόντων με διαφορετικές υφές για να δούμε τι θα προτιμήσουν.

Συνήθως βλέπουμε ότι ένα μαλακό γάντι κάνει την διαφορά. Όμως το πρόβλημα αυτό πηγάζει στην κοινωνικόποίηση μιας γατούλας σε μικρή ηλικία.
Όταν ιυοθετουμε ένα γατάκι, πρέπει να το χτενίζουμε και γενικότερα να έχει επαφή με τα χέρια μας έτσι ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα περιποίησης σε μεγαλύτερη ηλικία.
Ήταν το τιπ της ημερας. Σας ήταν χρήσιμο;

tips, catbrush, κατεχακη petshop, tip of theday



01/08/2020

Ο choclate, το καφέ Λαμπραντόρ πέθανε ξαφνικά από μια σπάνια πάθηση που απέκτησε από ότι φαίνεται από δηλητηριώδες φυτό. Αγαπήθηκε από την οικογένεια του όσο τίποτα. Έζησε την ζωή του στην Νότια Αφρική μαζί με ένα boer bull και έναν Jack Russell. Η μεγάλη του αγάπη ήταν τα παιδιά της οικογένειας, Tomayo, Luca και Gabriellα. Πέθανε χθες σε ηλικία 9 ετών.
Λυπούμαστε πολύ για τον χαμό σας οικογένεια Jacob.
Και επειδή τα κατοικίδια μας συνήθως δεν παίρνουν την αξία που τους αξίζει όταν φεύγουν απτην ζωή. Σε αυτά τα postaρισματα, θέλουμε να παρηγορουμε τους φίλους μας που χάνουν ένα αγαπητό μέλος της οικογένειας τους και τους ευχόμαστε να θυμούνται μόνο τις καλές αναμνήσεις μαζί τους.

dogsinheaven, olddogsofinstagram, sadnews



26/06/2020

Silly cats. Μικρά αγαλματίδια γάτας σε μοτίβο αφηρημένης τέχνης. Φτιάχνουν την διάθεση.
Φιλικά ΜΚΜ.'' Follow me @mkmkrystalart



25/06/2020

Η τέχνη είναι στην φύση μας και από την φύση φτιαγμένη. Γιατί να μην απαθανατιζετε λοιπόν η όψη του σκύλου ή της γάτας;
Βρείτε τα μοναδικά έργα στο κατάστημα του ePets σε συνεργασία με την MKM KRYSTAL ART.
'' Η τέχνη θέλει χρόνο και υπομονή, έμπνευση. Εφόσον αγαπώ την τέχνη και τα ζώα, είναι χαρά μου να αφήσω ένα αποτύπωμα μου σε σχέση με αυτά στην καρδιά κάθε φιλόζωο αλλά και σε κάθε φίλο της τέχνης. Φιλικά ΜΚΜ.'' Follow me @mkmkrystalart
petart, dogart, catart, petpaintings, petartofinstagram



24/06/2020

Και όσο για τα πιο γλυκά νέα. Το πρώτο golden retriever, ο Αugust, ή Auggi, γιόρτασε τα 20 του γενέθλια.
Το γλυκύτατο αυτό σκυλάκι πέρασε το προσδόκιμο της ηλικίας της ράτσας των golden retrievers κατά 10 με 12 χρονια. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και μακάρι όλα τα σκυλιά μας να ξεπερνούσαν το προσδόκιμο όριο ηλικιας, γιατί πάντα μας φαίνεται πολύ νωρίς όταν έρθει η ώρα να τα αποχαιρετισουμε.
Happy birthday Auggie and lots of love from Greece.
ειδήσεις, petnews, news, goldenretriever

Αuggi, Αugustthedog, olddogsofinstagram



25/04/2020


Το ξέρατε ότι όταν εμείς οι εκπαιδευτές σκυλων, όταν σας, λέμε κοινωνικόποίηση του κουτάβιου εννοούμε, να μάθει γενικότερα την κοινωνία στην οποία ζει. Όχι μόνο δηλαδή να παίζει με άλλα κουτάβια, αλλά να μάθει τους ήχους των δρόμων, το μπάνιο του, το κόψιμο των νυχιών, τα παιχνίδια με παιδιά κτλ. Επίσης γνωρίζετε ότι η πρώτη κοινωνικόποίηση ενός κουτάβιου Γίνεται από την μαμά, του; και είναι σίγουρα πολύ σημαντική του φάση.

κυκλοφορουμε, didyouknow



08/04/2020
Ευχαριστούμε που μας εμπιστευεστε με τις αποστολές σας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που περνάμε.
Κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα, σε συνεργασία με την Εταιρία κουριερ, για να φτάσουν οσο γίνεται πιο ασφαλές και γρήγορα τα, προϊόντα των κατοικίδιων σας στην πόρτα σας. Χρησημοποιουμε γάντια και αντισηπτικά κατά την διάρκεια της συσκευασίας του δέματος σας.
Προτείνουμε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ώστε να μειώνεται η επαφή με εξωτερικούς παράγοντες όσο το δυνατον περισσότερο.
Επισης μπορείτε να αφήσετε το δέμα σας για λίγη ώρα (σε καλά προφυλαγμενο μέρος) εκτός του σπιτιού σας. Αλλιώς με αντισηπτικό μπορείτε να το περάσετε προτού το ανοιξετε.
Keep them safe.

08/03/2020

Μένουμε σπίτι. Ας υπακούσουμε, να εφοδιάσουμε το σπιτικό μας με ότι θα χρειαστούμε τόσο εμείς όσο και τα ζώα μας
(τροφή, φάρμακα, σακουλάκια, πάνες) με τα απαραίτητα, για να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις.
Οι αγάπη μας είναι προς όλους σας και θα σας δούμε όλους ξανα γερούς και δυνατούς με το πέρασμα αυτής της μπορας! Stay home, stay safe.

shoppingonline, αποστολήσεόλητηνελλάδα, κατοικίδιο, κορονοϊός, ειδήσεις, corona, coronavirus, μένουμε_σπίτιήθελα

07/03/2020
Στα ελληνοτουρκικα σύνορα ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας μαζί με τους αστυνομικούς σκύλους της Θεσσαλονίκης με σκοπό να αποτραπεί η είσοδος σε χιλιάδες μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί από την πλευρά της Τουρκίας με σκοπό να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.
Για άλλη μια φορά οι σκύλοι μας στο πλευρό μας.

κατοικίδιο, ειδήσεις, survivorgreeceturkey, σύνορα, ερντογάν, ελληνοτουρκικά, greece, Τurkey, Τουρκια, Ελλαδα

06/03/2020
Κορονοιος: χιλιάδες εγκατελελημενα κατοικίδια που κινδυνεύουν απο τις τοπικές κυβέρνησεις της Κίνας για εξοντωση. Ακτιβιστές λένε πως τα ζώα
θα πεθάνουν είτε από την πείνα είτε με το νέο σχέδιο της κυβέρνησης. Ο δήμαρχος της πόλης Γουχαν, Ζου Ξιανγουανγκ, δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ότι 5 εκατομμύρια άνθρωποι εγκατέλειψαν την περιοχή. Σύμφωνα με τη china daily, πάνω απόν 700 οικογένειες έχουν ζητήσει βοήθεια, και υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 600.000 με 800.000 γάτες και σκύλοι έχουν μείνει μόνα τους στην πολη φάντασμα.

κορονοϊός, ειδήσεις, corona, coronavirus, china

05/03/2020
Ο κορονοιος μεταδίδεται από τα κατοικίδια ζώα; η αλήθεια είναι, ότι ο ιός 2019-nCov πιθανότατα να ξεκίνησε από άγρια ζώα.
Όμως ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας τονίζει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μολύνει ο κορονοιος ζώα συντροφιάς όπως σκύλους και γάτες.
Ωστόσο, καλό είναι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής τόσο στους εαυτούς μας όσο και στα κατοικίδια μας.

κατοικίδιο κορονοϊός ειδήσεις corona coronavirus

03/03/2020/

Κορονοιος: χιλιάδες εγκατελελημενα κατοικίδια που κινδυνεύουν απο τις τοπικές κυβέρνησεις της Κίνας για εξοντωση. Ακτιβιστές λένε πως τα ζώα θα
πεθάνουν είτε από την πείνα είτε με το νέο σχέδιο της κυβέρνησης. Ο δήμαρχος της πόλης Γουχαν, Ζου Ξιανγουανγκ, δήλωσε στην πρόσφατη
συνέντευξη τύπου, ότι 5 εκατομμύρια άνθρωποι εγκατέλειψαν την περιοχή.
Σύμφωνα με τη china daily, πάνω απόν 700 οικογένειες έχουν ζητήσει βοήθεια, και υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 600.000 με 800.000
γάτες και σκύλοι έχουν μείνει μόνα τους στην πολη φάντασμα.

κορονοϊός ειδήσεις corona coronavirus china


02/03/2020
Στα ελληνοτουρκικα σύνορα ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας μαζί με τους αστυνομικούς σκύλους
της Θεσσαλονίκης με σκοπό να αποτραπεί η είσοδος σε χιλιάδες μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί από την πλευρά της Τουρκίας
με σκοπό να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.
Για άλλη μια φορά οι σκύλοι μας στο πλευρό μας.

ειδήσεις survivorgreeceturkey σύνορα ερντογάν ελληνοτουρκικά greece turkey

10/02/2020

And because love is all around. Για τα σκυλάκια που τρώνε την πολυπόθητη Essentials, δώρο οι σεξυ λιχουδιές της essentials. Enjoy the sweetness

essentialfoodgreece valentinesday ΆγιοςΒαλεντίνος



10/02/2020

Επειδή η @samsfield_greece είναι ερωτευμένη με τους πελάτες της όσο και εμεις, με την αγορά της τροφης samsfield μόνο στον κατάστημα epets, θα πάρετε δώρο το υπέροχο λάδι Σολωμού ή τις υπέροχες λιχουδιές της Εταιρείας.
Make love not war, your cat and dog agree samsfieldgreece valentinesday ΆγιοςΒαλεντίνος

05/02/2020

Επειδή το 1+1 είναι must αυτήν την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου. Δώρο έκπληξη με κάθε αγορά τροφης απτό epets. Γιατί μαζί ειναι καλύτερα
petsofinstagram dogfood catfood samsfieldgreece essentials naturefood valentinesday



03/02/2020

Το ωραία νέα! Ο Σκαουτ, είναι το golden retriever που κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο. Η αγάπη του ιδιοκτήτη David McNeil (CEO of weather tech) πέρασε μαζί του από χίλια κύματα για να σώσει τον αγαπημένο του φίλο. Ο μικρός Σκαουτ, είχε όγκο στην καρδιά και οι γιατροί του είχαν πει ότι δεν έχει ελπίδες. Ο ίδιος απαντοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμησω αυτόν τον σκύλο, κατάφερε το αδιανόητο. Απτή ευγνωμοσύνη του έκανε μια διαφήμιση αξίας 5.2 εκατομυριων για να ευχαριστήσει το πανεπιστήμιο κτηνιατρικής του winscon-madison. Η διαδημηση προβλήθηκε χθες στο δεύτερο ήμιχρονο του super bowl.

cancerfree κατοικίδιο wisconsin davidmcneil scoutgoldenretriever ειδήσεις



01/02/2020
Όταν έχει ήλιο, περάστε απτό κατάστημα, και όταν βρέχει αγοράστε Online η μέσω τηλεφώνου για άμεσο delivery.



30/01/2020
Good morning epets. Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου. Ο ήλιος βγαίνει ύποπτα καλός. Λέτε να κρατήσει λίγο; ώρα για, αγγαλιες με το κατοικίδιο σας ή βόλτα στο πάρκο και μετά στο epets για ότι σας ζητήσει. Παιχνίδι, λιχουδιές, κόκκαλα, κρεββατακι η ισως καμμια Μαξιλάρα. Και αν είστε όμως σαν και εμένα και τον Λουξ που πάρα τον ήλιο βετιεστε να βγείτε και κάνετε αγγαλιες, τότε Shop online www.epets.gr.
Καλή Παρασκευή

πετσοπ_αθηνα fridayshopping



29/01/2020
Μεταλλικό διαχωριστικό χώρου σκύλου. Κάντε την ζωής σας εύκολη. Διαχωρίζουν γιατί όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες σε ένα σπιτικό. Πρέπει να υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος για το κάθε πράγμα. Έτσι είμαστε όλοι πιο ήρεμοι και χαρούμενοι και αυτή η ενέργεια μεταφερετε στα παιδιά μας και στα κατοικίδια μας. Το προτείνουμε αρχικά ως εκπαιδευτές σκυλων και μετά σαν γονείς.

διαχωριστικο



15/01/2020

Κάπου στην νεα γιορκη, σε μια κοινότητα ονόματι Σαρατογκα Σπρινγκζ, ο dog Walker της περιοχής βγάζει φωτογραφίες όλους τους σκύλους
που παει βόλτα καθημερινά. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral.
Οι σκύλοι όλων των κατοίκων θεωρούν ότι η ομαδική βολτα των σκυλων θα βοηθήσει τα σκυλιά
όχι μόνο σε σωματική υγεία αλλά και πνευματική αφού κοινωνικοποιουνται καθημερινά.
Έτσι όλοι οι σκύλοι της Σαρατογκα είναι ήρεμα και όλοι οι κάτοικοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.
Εύγε λοιπόν σε όλους και ειδικότερα στον υπέροχο dog Walker που βρίσκει τον χρόνο να βγάζει και φωτογραφίες
όλους αυτούς τους σκύλους οι οποίοι μοιάζουν πραγματικά σαν μια χαρούμενη παρέα.
dogwalk κατοικίδιο sanatogasprings newyork dogwalker ειδήσεις





13/01/2020

Γνώρισαμε από κοντά τον υπέροχο Diego στην παραλαβή του δώρου του από το epets.gr Το οποίο δώρο, εκτός των άλλων η Μαξιλάρα του έπεφτε αρκετά μεγάλη άρα την μοιράστηκε με το φιλαράκι του. Μεγάλη καρδιά ο Diego Πόζαρε, δοκίμασε και μας γλύκανε με την παρουσία του. Συγχαρητήριά και πάλι.
Οι υπόλοιποι που συμμετείχατε παρακαλώ μην ξεχάσετε και τα δικά σας προνόμια που σώθηκαν.
Και οι φίλοι που δεν είχαν κουτάβια, υποσχεθήκαμε και θα κάνουμε ακόμα έναν spicy διαγωνισμό κσι για εσάς.
Καλό υπόλοιπο.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petshop petshoponline petstore petsknowbest
ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets
celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog αποστολήσεόλητηνελλάδα
bestpuppy bestkitten petphoto catgifts doggifts gntm gntpets diegothegreekchihuahua



30/12/2019

Και μια ευχάριστη διεθνής είδηση: κοπέλα ονόματι λορα Σευμορ, από την βιρτζίνια των ΗΠΑ,
μετά από ένα χρόνο που πήγαινε και επισκεπτόταν, χαιδευε και τάιζε το Ακίτα που βλέπετε στην φωτογραφία, κατάφερε
να '' σπάσει τα δεσμά'' του αφού ήταν αλυσοδεμένο από προηγούμενο ιδιοκτήτη σε ένα δέντρο.
Η χαρά της είναι απερίγραπτη αφού κατάφερε να τον ιοθετησε και να την μετονομάσει σε Τακια.
Μια προσωπική γνώμη τωρα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι εδώ στο epets που η καλοσύνη των ανθρώπων, η επιμονή για καλό δεν έχει πεθάνει.
Πάντα θα σας φέρνουμε διάφορες ειδήσεις και φέτος αλλά όταν είναι τόσο απλές και τόσο χαρούμενες θα είναι προτεραιότητα για να σας δίνουμε
όλων εσαν την ελπίδα ότι η καλοσύνη και η αγάπη υπάρχει εκεί έξω, απλά, καμμια φορά είναι δύσκολο να την βρεις, συμφωνείτε;
Μπράβο στην πανέμορφη κοπέλα με την πανέμορφη σκυλιτσα



30/12/19

Μετα από μεγαλη ψηφοφορία τόσο στα media όσο και στην ψηφοφορία με τους πελάτες μας στο κατάστημα του ePets,
καταλήγουμε στον νικητή Diego με την πιο όμορφη φωτογραφία. Συγχαρητήρια Diego.
Όσο για τους εξίσου γλυκους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, σας ενημερώνουμε ότι στην πρώτη σας,
αγορα είτε διαδικτυακά είτε στο κατάστημα μας θα έχετε 15% και αυτόματα 10% έκπτωση όλο τον χρόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα μας.
Θα χρειαστούμε το όνομα σας σας στο instagram και μια νέα φώτο με το σκυλάκι σας για επιβεβαίωση ότι όντος είστε εσείς.
Συγχαρητήρια και σε εσάς.
Οσο για τα φιλαράκια σας που σας υποστήριξαν με comments σας επιβραυευουμε με ένα δωράκι για το δικό σας ζωακι σε περίπτωση
που παραγγείλετε από το epets.gr συν+ το 7% στην πρώτη σας αγορά. Απλώς πείτε μας ποιο ήταν το comment σας και κάτω από ποιον διαγωνιζόμενο.
Απτην καρδιά μας καλή χρονιά σε όλους και σε όλους συγχαρητήρια για τα όμορφα σας ζωακια.
Με εκτίμηση epets



25/12/19

Ενώ θα έπρεπε έστω και αυτές τις μέρες να μιλάμε για ευγενικές συμπεριφορές και καλοσύνη,
φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε πάλι στις ειδήσεις κακοποίηση ζώων από νεαρά παιδιά.
Επρόκειτο για, το αποτροπεο συμβάν στην Σαλαμίνα με τα αγόρια που βασάνισαν μια γάτα.
Το γεγονός ότι κάνανε ότι κάνανε και γέλαγανε θα έπρεπε να ανατάραξει την κοινή γνώμη της Ελλάδας και να δούμε
λίγο καλύτερα πως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και κάτω από ποιες επιρροές. Ελπίζω εγώ προσωπικά, Μαρίνα Μαρκοπούλου,
να τιμωρηθούν παραδείγματα και να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί προστασίας των Ζώων.
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να μην είμαστε Απαθεις σε τέτοιες περιπτώσεις, ζώων και ανθρώπων φυσικά.



20/12/19

Και συνεχίζουμε τον αγώνα με νέα φατσουλα της κ. Αλεξάνδρας, ονόματι Rally... Καλή επιτυχία

1.Κάντε follow στην σελίδα μας 2.πείτε το σε φίλους, σας που έχουν κουτάβι η γατάκι
3.like σε 5 από τα παλαιότερα post μας.
bestpuppy bestkitten petphoto catgifts doggifts gntm gntpets

16/12/19

Diego is in the house and fighting hard for a good win! Καλή επιτυχία μικρέ μας.
1.Κάντε follow στην σελίδα μας 2.πείτε το σε φίλους, σας που έχουν κουτάβι η γατάκι
3.like σε 5 από τα παλαιότερα post μας.
catgifts doggifts gntm gntpets

14/12/19

Η προηγούμενη νικήτρια ενός παλαιότερου μας διαγωνισμού έχασε τον σκυλάκο της BUSTER σε πολύ νεαρή ηλικία 14 μηνών από καρδιά. Και ενώ όλοι ξέρουμε ότι αντικατάσταση δεν υπάρχει, τα παιδάκια της ζήτησαν τον νέο της σκυλάκο να ονομαστεί και εκείνος BUSTER. Λυπούμαστε πολύ... Και ευχόμαστε ο καινούριος κούκλος να σας συνοδεύει για Πολλα χρόνια. Καλή επιτυχία BUSTER είσαι και εσύ.. Κούκλος!
1.Κάντε follow στην σελίδα μας 2.πείτε το σε φίλους, σας που έχουν κουτάβι η γατάκι
3.like σε 5 από τα παλαιότερα post μας.

14/12/19

Και η γατούλα Lulu, με την μαύρη μάσκα του batman μπήκε στον διαγωνισμό μας. Καλή επιτυχία lulu
1.Κάντε follow στην σελίδα μας 2.πείτε το σε φίλους, σας που έχουν κουτάβι η γατάκι
3.like σε 5 από τα παλαιότερα post μας.

13/12/19

Ax βρε MOCHA, τι ποζα είναι αυτή; είσαι υπέροχη, υπέροχο πλάνο...
1.Κάντε follow στην σελίδα μας 2.πείτε το σε φίλους, σας που έχουν κουτάβι η γατάκι
3.like σε 5 από τα παλαιότερα post μας.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petshop petshoponline petstore petsknowbest ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog αποστολήσεόλητηνελλάδα bestpuppy bestkitten petphoto catgifts doggifts gntm gntpets

13/12/19

Και το πρώτο γατάκι Mαξιμος στον διαγωνισμό μας...
Σε μια υπέροχη ποζα μέσα στο Χριστούγενιατικο δέντρο.
Καλή επιτυχία ομορφε!

13/12/19

Moby, καλη συμμετοχή. Είσαι υπέροχος έτσι και αλλιώς.
Επίσης πέρα από τον νικητή οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 10% στις αγορές τους στο κατάστημα μας.

13/12/19

Ο Μαιλο είναι το πρώτο κουτάβι στην σειρα για να πάρει το μυστικό δωρο στο τέλος του χρόνου.
Το δικό σας κουτάβι η γατάκι; μπείτε στην σειρά για την καλύτερη φώτο του GNTPet.

12/12/19

Διαγωνισμός: Μυστικό δωρο για μωρά κατοικίδια στο τέλος της χρονιάς θα παραλάβει ο Νικητής που θα μας στείλει φωτογραφία
με το νέο του κουταβάκι ή γατάκι ομως, στην πιο ωραία ποζα

12/12/19

Ιδέα για τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο προσωπικά στα δικά μας σκυλιά, τυλίγουμε τα δώρα τους με τέτοιο τρόπο που κάνουν τα σκυλιά μας να ανοίγουν τα Δωράκια τους... μόνα τους. Έτσι και ως επαγγελματίες πια στον χώρο του Pet, τυλιγουμε τα δωρα και των δικών σας κατοικιδιων με τον ίδιο τρόπο. Ζητήστε μας να σας το κάνουμε και θα σας δώσουμε συμβουλές για το πως θα το παρουσιάστε.
Καλά Χριστούγεννα είναι κοντά 16 μέρες μένουν. Christmas!!!

04/12/19

Το κουτάβι, που χρονολογειται στα 18000 χρόνια, βρέθηκε από τους ντόπιους της περιοχής. Μελετάται από το βορειοανατολικό ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο στο Yakutsk, πρωτεύουσα της Yakutia, μια περιοχή στην ανατολική Σιβηρία που αποτελεί το 20% της Ρωσίας. (Το απολυθωμα του κουταβιου βρέθηκε κοντά στο Γιακούτσκ.) Ο Νικολάι Ανδρόσοφ, διευθυντής του Μουσείου του Βόρειου Κόσμου παρουσίασε την ανακάλυψη τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Associated Press.
Εσείς, τι πιστεύετε, κουτάβι σκύλου η λύκου;

28/11/19

Hug your dog and cat today. Το ότι η ημέρα των ευχαριστιών δεν είναι ελληνικό έθιμο, μπορούμε να το προσαρμόσουμε στον δικό μας τρόπο ζωής. Μπορούμε να γευματισουμε με τις οικογένειες μας, να δώσουμε ένα ξεχωριστό δείπνο στα κατοικίδια μας και απλώς να αναλογιστουμε, για το τι ευχαριστουμε περισσότερο στον κόσμο από αυτά που έχουμε. Για άλλον μπορεί να είναι για ένα υπέροχο υπερατλαντικο ταξίδι, για άλλον η υγεία του και για κάποιον άλλο κάτι τόσο απλό όσο η χαρούμενη ουρά του σκύλου του που βλέπει, όταν εισέρχεται κάθε φορά στο σπίτι του κουρασμένος απτην δουλειά. Happy thanks giving. Be thankful for your pets and kids and all you have. Φιλικά η ομάδα του epets.gr

22/11/19

At epets we train dogs, we know dogs, we love dogs, but we adore cats. Άρα ξέρουμε πολύ καλά τι χρειάζονται τα κατοικίδια μας πέρα από την αναπόσπαστη αγάπη και προσοχή σας. Καλή Παρασκευή και καλό ΣΚ.

22/11/19

Φέραμε μαξιλάρες, περισσότερες, πιο ζεστές, πιο μαλακές, πιο ιδιαίτερες... Μόνο για εσάς που θέλετε το καλύτερο για τα κατοικίδια σας. Ζητήστε τες στο epets, σύντομα κσι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.epets.gr

19/11/19

Το νιώθετε στον αέρα? Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Εσείς ήσασταν καλά παιδιά φέτος? Ξέρουμε ότι ήσασταν γιατί μόνο και μόνο που φροντίζετε τα σκυλιά ή τα γατάκια σας με τόση στοργή και αγάπη, ξέρουμε ότι αξιζεται αν όχι ένα δώρο απτον άγιο Βασίλη αλλά ένα δώρο απτό epets. Κάθε τέλος του χρόνου, όπως κάθε χρονιά, με τους πόντους που μαζεύετε με τις αγορές μας στο κατάστημα του ePets, με την κάρτα μέλους σας, δίνουμε ένα υπέροχο δώρο για εσάς και το κατοικίδιο σας...shhhh... ερχονται

16/11/19

Ο Ναρουαλ είναι το ονομαζόμενο κουτάβι μονοκερος της θαλασσας. Βρέθηκε στο δρόμο ταλαιοωρημενο σε ηλικία
10 εβδομάδων. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι έχει μια ουρά στο κούτελο του.
Ή ''ουρά'' δεν μπορεί να κουνηθεί γιατί δεν έχει κόκκαλο μέσα.
Το σκυλάκι ψάχνει σπίτι στις ΗΠΑ, αλλά είμαι σίγουρη πως με τόση γλυκά και παιχνιδιαρικη διάθεση... Ίσως και μαγικές ιδιότητες, θα βρει άμεσα την οικογένεια του. Καλή τύχη μικρό Ναρουαλ από όλους μας εδώ στο epets

12/11/19

Yeeeessssss ladies and gents! Drive your dogs crazy, fish 4 Dogs has fishy treats too. Niki and Lux went nuts! Δοκιμαστε στα δικά σας σκυλιά, σας προκαλούμε
Shop at epets, Shop online its easy! www.epets.gr
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram petshop petshop διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια lidl athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs shoppingonline fish4dogs fishfordogs dogfood fishtreats fishtreatsfordogs

12/11/19

Something smells fishy at epets... Fish 4 Dogs. Δοκιμάστε την νεα μας τροφή. Μόνο ψάρι, για τον σκύλο και την γάτα σας. Ψιτ. Έχουμε και ψαρολιχουδιες, ψαροκονσερβες, όλες απολύτως υγιεινές, ακόμα και για κουτάβια και γερικα σκυλάκια.
Shop online its easy, Shop at www.epets.gr
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram petshop petshop διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια lidl athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs shoppingonline fish4dogs fishfordogs dogfood

11/11/19

Στο epets τρελαινομαστε να σας εξυπηρετούμε γιατί.... Ε.. Απλά έχουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και τους πιο όμορφους, παιχνίδιαρικους, χνουδωτους πελάτες!!!! Γιαυτό είναι υποχρέωση μας να σας προσφέρουμε ότι θα δίναμε και στα δικά μας σκυλιά και γατιά με εμπιστοσύνη και με τεράστια προσπάθεια εκ μέρους μας. Ευχαριστούμε που μας εμπιστευεστε και μας τιμάται κάθε μέρα. Φιλικά Σιφής & Μαρίνα

09/11/19

Sam's Field Philosophy that epets members have loved, followed and provided to our customers with lots of faith, in not only the actual food but the greek suppliers of @samsfield_greece . Thank you for such a wonderful cooperation all these Years.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram petshop petshop διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια lidl athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs shoppingonline samsfield samsfieldgreece

31/10/19

Halloween was great today. Friends kids and dogs had a blast. Hope you and your pets had fun, and most of all, we hope you laughed. Because life is about laughing, and because pets know best. Goodnight

31/10/19

Προσφορές Πέμπτης. Με την σειρά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλες προσφορές και εκπτωσεις τις Πέμπτες στα epets. Είτε επιλέξετε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημα του ePets είτε κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, οι προσφορές της Πέμπτης θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν. Για σήμερα και λόγω της νεοφερομενης γιορτής στην Ελλάδα μας, γιορτάζουμε το Halloween με το να σας προσφέρουμε 15% έκπτωση σε είδη αποκριάτικων στολών για σκύλους και γάτες αλλά και στον υπόλοιπο ρουχισμό τους. Happy howl- oween

31/10/19

Χάρη στην αγάπη των ανθρώπων προς τα Ζώα που αγωνίζονται όπως μπορούν και με όποια μέσα διαθέτουν, η σκυλίτσα ονόματι Βότκα, βρήκε την νέα της οικογένεια. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε στο να μην υπάρχουν αδεσποτα στο δρομο, είτε γάτα είτε σκύλος. Μπράβο αρχικά στην κυρία Μαριάννα Μαροπουλου, που είτε προς τους ανθρώπους είτε προς τα ζωακια έχει μια χρυσή καρδιά!

30/10/19

Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στα σκυλιά του στρατού της αστυνομίας και της πυροσβεστικής; το θεωρείτε σωστό, απαραίτητο, δίκαιο ή οχι
°οι απαντήσεις να είναι Πολιτισμενες, και ευπρεπης είτε σε commentary είτε σε inbox για να θεωρηθούν σοβαρές και έγκυρες.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

30/10/19

Ιδού το βελγικό μαλινουα που είχε από τους πιο κρίσιμους ρόλους σε μια άκρως απόρρητη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στην Συρία την περασμένη Κυριακή. Σαν αιλουρος και καλύτερα από ρομποτ ή ανθρωπο, κυνήγησε και στριμώξε σε μια υπόγεια σύραγγα τον αρχηγό της Isis, Abu bakr Al baghdadi, όπου τελικά εκείνος έδωσε μόνος του τέλος στην ζωή του και των τριών παιδιών του. Ο σκύλος, όπου το όνομα του δεν δίνεται για λόγους ασφαλείας της στρατιωτικής μονάδας του, υπεστη τραύματα κατά την εκτίναξη, αλλά οδεύει προς την ανάρρωση. Ο δε πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ τραμπ, τον χαρακτήρισε ως ένα όμορφο σκυλί, ένα ταλαντούχο σκυλί. Γενικότερα χαρακτηρίζεται ως σκύλος ήρωας.

29/10/19

Νεα: στην γειτονική μας χώρα Κύπρο επρόκειτο να συστηθεί '' αστυνομία ζωων'' μετά από απόφαση του υπουργικου συμβουλίου. Η ειδική ομάδα με το εξειδικευμένο προσωπικό θα έχει αρμοδιότητες που θα αφορούν την διερεύνηση υποθέσεων κακομεταχειρησης και κακοποίησης ζώων.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petshop petshoponline petstore petsknowbest ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα policedogs κατοικίδιο νεαΕλλάδαςαστυνομίαζώων αστυνομία_ζωων_Κύπρος ειδήσεις

25/10/19

Αφήστε το σκυλάκι σας να αφεθεί στην φροντίδα των νέων μας μαξιλάριων φτιαγμένα από τα καλύτερα cotton υφάσματα. Ζητήστε τα στο κατάστημα του ePets. Σύντομα η νέα μας κολεξιόν και στο eshop www.epets.gr
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petgrooming grooming petshop petshop_katehaki online_petshop petshoponline pets doggy διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια shoppingonline κατοικίδιο handmadedesign newpetproducts dogbeds

24/10/19

Epets little helpers have been working very hard only to bring you and you pet the best hand made products. Βρείτε ζεστα μοναδικά μαξιλάρια και χνουδωτα παιχνιδάκια... All in the making. Wait for it... Our new line is on the way.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petgrooming grooming petshop petshop_katehaki online_petshop petshoponline pets doggy διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια shoppingonline κατοικίδιο handmadedesign newpetproducts

22/10/19

Με αφορμή της ταινία, Joker που έχει γίνει ο χαμός στα σινεμά,
τι θα λέγατε να ντύσετε τον σκύλο η την γάτα σας με στολή Joker; ότι και αν επιλέξετε για φέτος το Halloween,
στείλτε μας τις φωτοφραφιες σας και εμείς θα σας ποσταρoυμε εδώ στο instagram, μαζί με ένα κουπόνι 10% για τις αγορές σας
από το eshop η το κατάστημα μας που εδρεύει στην λεωφόρο Κατεχακη 37β Νέο ψυχικό Αθήνα.
Have fun and smile. Life is short so have fun with your pets.
halloweengreece doghalloweencostume halloweencostume Halloween joker jokercostumes

18/10/19

Aν και το δικό σας σκυλάκι η γατούλα έχει τα γενέθλιά του, μην ξεχνάτε ότι το epets σε συνεργασία με
πολύτιμους συνεργάτες φτιάχνουμε την τούρτα τους. Επίσης, δώρα λιχουδιές και προτοτυπα παιχνίδια
μπορούμε να σας αμπαλαρουμε με τον δικό μας τρόπο έτσι ώστε να το ανοίξει μόνος του.
Σήμερα ο δικός μας σκυλάκο έγινε 11 και τον αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο. Happy birthday Lux.
Shoponline, Shop at epets, its easy.
τούρτεςγενεθλίων dogcakesfordogs

21/10/19

Με το Halloween ξετρελαινομαστε όσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό. Προκαλεί γέλιο για όλη την οικογένεια ακόμα και γέλιο
όταν ντυνουμε τα πολυαγαπημενα μας κατοικίδια με στολές batman, spiderman. Αν και νωρίς ακόμα στην Ελλάδα,
με την βοήθειά της παγκόσμιοποίησης ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην γιορτή αυτή.
Στο epets χαιρόμαστε κάθε ευκαιρία για διασκέδαση και χαρά σε οποιαδήποτε γιορτή, είτε ελληνική είτε ξένη.
Σημασία έχει να γελάμε και να περνάμε καλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Βρείτε λοιπόν στολές για τα κατοικίδια στο κατάστημα μας ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.epets.gr.
Από εμάς, happy Halloween and keep smiling!
halloweengreece doghalloweencostume halloweencostume Halloween

14/10/19

Το ξέρατε ότι η ράτσα σκύλου, blood hound, μπορεί να ανίχνευσει μια οσμή απο 300 ώρες πριν;
Shoponline, Shop at epets, its easy.
www.epets.gr
Κατεχακη 37β Νέο ψυχικό Αθ
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι
κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline
αποστολήσεόλητηνελλάδα savedogslives κατοικίδιο didyouknow dogfacts bloodhound

10/10/19

Το ξέρατε ότι όταν οι γάτες είναι θυμωμένες και κάνουν τον ήχο (hiss) χχχχχ!!
Ουσιαστικά δεν είναι απλώς θυμωμένες αλλά θέλουν να σκοτώσουν αυτόν στον οποίο το κάνουν αν είναι δυνατόν.
Μία συμπεριφορά που έχουν υιοθετήσει από το φιδι. Όλα, τα ζώα γνωρίζουν και φοβούνται το φιδι όταν κάνει αυτό τον ήχο,
οι γάτες απλώς όντας έξυπνες, το υιοθέτησαν.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια
giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
κατοικίδιο didyouknow catfacts petshop hissing

09/10/2019

Το ξέρατε ότι το 2007 ένα ντόμπερμαν ονόματι Κάαν, έσωσε ένα μωρό από το δάγκωμα ενός δηλητηριώδη φιδιού;
Aρχικά το σκυλί προσπάθησε να το σπρώξει με την μουσούδα του για να την σώσει αλλά επειδή το φίδι είχε πάρει θέση επίθεσης
το ντόμπερμαν έπιασε το μωρό από την πάνα του και το πέταξε μακρυά από το φίδι. Όμως το δάγκωμα του φιδιού βρήκε το σκυλάκι
στο πόδι. Το τι απέγινε η αν σώθηκε το σκυλί δεν το γνωρίζουμε. Αν κάποιοι από εσάς γνωρίζετε την ιστορία και αν ο/η Κάαν έζησε,
θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για αυτό.
Να και μια ιστορία σωτηρίας ενός δυνατού σκύλου προς ένα βρέφος. Υπάρχουν κι άλλες πολλές τέτοιες.
Μείνετε συντονισμένοι για τα πιο juicy γεγονότα.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια
athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
savedogslives κατοικίδιο didyouknow dogfacts doberman

07/10/19

10.000 followers today. Ευχαριστούμε!!!!!
Κατεχακη 37β Νέο ψυχικό, Αθήνα
Τηλέφωνο 2130555955
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epetskatechaki epets dogtraining petshop petshoponline
petstore petsknowbest ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs μαλτεζ γιορκι
κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs
petblog shoppingonline 10k 10000followers dogproducts petproducts petservices

06/10/19

Ποιός σας είπε ότι ο σκύλος σας δεν απολαμβάνει ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι. Ελάτε στους ειδικούς της ηρεμίας χαλάρωσης. Shoponline, Shop at epets, its easy.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs cats διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα πλύσιμο_σκυλου κατοικίδιο dogbath dogwash doggrooming

05/10/19

Από εδώ... Η Βότκα. Ημίαιμο πιτμπουλάκι. Είναι 6 μηνών και φιλοξενείται. Ψάχνει όμως την μόνιμη οικογένεια της.
Θα είναι χαρά μας οποίος την υιοθετήσει να τους βοηθήσουμε με συμβουλές, όποιος δηλαδή τυχερός την πάρει γιατί είναι πραγματικά
εξαιρετική.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epetskatechaki epets dogtraining petshop petshoponline
petstore petsknowbest ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs μαλτεζ γιορκι
κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
παγκοσμιαμεραζωων nationalanimal nationalanimalrightsday ψαχνω_σπιτι πιτμπουλ υιοθεσια

04/10/19

Ευχαριστούμε το 4ο Νηπιαγωγείο Χολαργού για την πρόσκληση τους για να κάνουμε την παρουσία μας ως εκπαιδευτές σκύλων και να μιλήσουμε με τα παιδάκια για όλα τα θέματα που αφορούν την φύση, τα ζώα αλλα και ειδικότερα τα ζώα συντροφιάς.

Μαζί μας ήταν και η δώδεκαχρόνη πια Νίκη (mini pinscher) , η οποία έκανε τα κόλπα της αλλά έδειξε και ασκήσεις βασικής υπακοής.
Παρόλο που έχει συνταξιοδοτηθεί, ήταν άψογη. Την ευχαριστούμε πάντα. Τα παιδάκια την λάτρεψαν.
Μπράβο στην πρωτοβουλία των δασκάλων του νηπιαγωγείου και στους γονείς.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epetskatechaki epets dogtraining petshop petshoponline petstore
petsknowbest ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs μαλτεζ γιορκι κουταβακια
athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
παγκοσμιαμεραζωων nationalanimal nationalanimalrightsday sales χολαργος 4ο_νηπιαγωγειο_χολαργου

O4/10/19

Σήμερα 04 Οκτωβρίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, το epets γιορτάζει δίνοντας σας έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα μας για παραλαβή από το κατάστημα. Χρόνια Πολλά. www.epets.gr

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epetskatechaki epets dogtraining petshop petshoponline petstore petsknowbest
ζωακια αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets
celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα παγκοσμιαμεραζωων
nationalanimal nationalanimalrightsday sales Χολαργός

02/10/19

What do we do when there's stormy weather, what do we do when the wind starts to blow? Well, here at epets we paint the rain drops
in color and hug our pets and loved ones until winter is gone. Καλό φθινόπωρο.
Shop online, Shop at epets, its easy.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining petshop petshoponline petstore petsknowbest ζωακια
αγορέςonline dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers
dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα policedogs κατοικίδιο θεσσαλονίκη περιπολίες
ειδήσεiς

01/10/19

Νέα: οι πεζές περιπολίες της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκαν με στυνομικούς σκύλους και τους εκπαιδευτές τους.
Η ευελιξία των σκύλων και η εκρηκτικότητα τους κατ' εντολή των εκπαιδευτών τους τους καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμους και καλούς
συμμάχους για την αστυνομία μας στους δρόμους. Το μέτρο αυτό της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έχει στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Shoponline, Shop at epets, its easy.

25/09/19

Το ξέρατε ότι, οι γατούλες που καλύπτουν τα κόπρανα τους το κάνουν επειδή δεν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση με εσάς
που σας θεωρουν σε αυτήν την περίπτωση άλλη γάτα και σε ανώτερο βάθρο. Ενώ οι γάτες που αφοδευουν στα παπούτσια σας
ή δεν τα καλύπτουν δείχνουν την ανωτερότητα τους και την κυριαρχία τους πάνω σε εσάς.
Shoponline, Shop at epets, its easy. www.epets.gr

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια giveway
athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
μαγαζια κατοικίδιο didyouknow catfacts

23/09/19

Κλείστε ραντεβού σήμερα για ένα ωραίο, φθινοπωρινό πλυσίματακι για τον μαλλιαρό σας φίλο.
Για τα μέλη μας, μην ξεχάσετε να ενημερώνετε τους συνεργάτες μας, @marynotisgrooming με τον κωδικό ΕPETS,
για να λαμβάνετε... Ειδική μεταχείρηση.

20/09/19

Το ξέρατε ότι... Τα δερμάτινα περιλαίμια με τα καρφία για σκύλους προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα;
Τα φορούσαν οι σκύλοι για να προστατεύονται από το δάγκωμα των λύκων στο λαιμό. Τρομερό ε? Πάλι η Ελλάδα μας παντού
Shoponline, Shop at epets, its easy.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs
cats διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ
γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline
αποστολήσεόλητηνελλάδα ancientgreekdog ancientgreece κατοικίδιο didyouknow dogfacts spikedcollars

18/10/19

Το ξέρατε ότι μοναδική αναγνωρισμένη φυλή σκύλου Basenji είναι η μόνη που δεν μπορεί να γαυγίσει;
Αν λοιπόν θέλετε σκύλο αλλά έχετε περίεργο γείτονα και δεν θέλει το γαύγισμα, υιοθετήστε έναν σκύλο basenji
Shoponline, Shop at epets, its easy.

epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog
doggy διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ
γιορκι κουταβακια athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline
αποστολήσεόλητηνελλάδα nobarking κατοικίδιο didyouknow dogfacts basenji

16/09/19

Πριν το πιο γλυκό γεγονός της ζωής σας, δώστε χρόνο για την ειδική εκπαίδευση του σκύλου σας,
που αφορά την αρμονική συμβίωση όλων των μελών της οικογένειάς σας.
Δωστε χρόνο για pre baby dog training (PBDT), για να προλάβετε δύσκολες κατάστασεις και να απολαύσετε
Όλοι το νέο σας μέλος. Με το καλό!!
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets
dogsofinstagram dogs dog petstoreGreece dogmodels εκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs
athens κανισακι μαλτεζ γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity
celebritydogs petblog shoppingonline petshopneopsychiko petshopfilothei cholargos prebabydog prebaby μωρο

12/09/19

Σε λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98.4FM, ο εκπαιδευτής μας Ιωσήφ Καντεράκης σχετικά με το λυπηρό σημερινό γεγονός,
της επίθεσης του Rottweiller σκύλου προς το βρέφος. Λυπούμαστε πολύ.
dogsneedtraining dogattacks socialisedogs responsibledogowners ροτβαιλερ επιθεσειςσκυλων

12/09/19

Το ξέρατε ότι, τα μουστάκια, της γάτας έχουν τέτοιο μήκος οσο με αυτο του σώματος της για να μπορεί
να μετράει αυτόματα το αν χωράει να περάσει από διάφορα σημεία; Είναι δηλαδη ο προσωπικός της χάρακας.
Επίσης τα μουστάκια της την ειδοποιούν για τις αλλαγές στον αέρα του χώρου στον οποίον βρίσκεται,
μια ιδιότητα που την κάνει να ελίσσεται στο σκοτάδι ακομα καλυτερα.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs
dog doggy διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ
γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog
shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα μαγαζια κατοικίδιο didyouknow catfacts

11/09/19

The cat is back! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, οι μαθητές στα θρανία, τα σκυλάκια για εκπαίδευση και ο γάτος...στο epets.
Welcome home zisiς
Shoponline, Shop at epets, its easy.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι κουταβακια
giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα
μαγαζια κατοικίδιο didyouknow dogfacts

09/09/19

Το ξέρατε ότι, οταν οι σκύλοι σας δείχνουν την κοιλιά τους ή όταν σας γυρίζουν την πλάτη ,
σας υποδεικνύουν την εμπιστοσύνη τους? Όσο για το γύρισμα της κοιλίτσας, επίσης σημαίνει και υποταγή
προς το πρόσωπό στο οποίο την δείχνει.
Shoponline, Shop at epets, its easy.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs
dog doggy διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens μαλτεζ γιορκι
κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs
petblog shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα μαγαζια κατοικίδιο didyouknow dogfacts

05/09/19

Η γάτα σας τι ηλικία έχει σε ανθρώπινα χρόνια; Δείτε τον πίνακα και ανακαλύψτε το.
Φροντίζουμε τις γάτες μας με την κατάλληλη διατροφή ανάλογα με την ηλικία τους.
Οι γατούλες μας είναι πολύ ευαίσθητες και πολύ εύκολα μπορούν να νοσισουν, με διάφορες ασθένειας,
όπως με το ουροποιητικο τους. Για αυτόν τον λόγο, διαλέγουμε τροφές με λιγότερα η καθόλου σιτιρα
και αλλάζουμε ανά καιρούς την πηγή ζωικής πρωτεΐνης. Έτσι η γατούλα μας, ίσως να ξεπεράσει το όριο του πίνακα αυτού με υγεία.
Θέλετε ειδικό στην διατροφή της γάτας σας; επισκεφθείτε μας στο epets.gr
Shoponline, Shop at epets, its easy.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy
διατροφη_γατα petstoreGreece dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens κανισακι μαλτεζ
γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs petblog
shoppingonline αποστολήσεόλητηνελλάδα μαγαζια κατοικίδιο catfacts

27/06/19

Σκέφτεστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε επάγγελμα?
Να ασχοληθείτε με ότι αφορά, τον σκύλο και την γάτα;
Tότε ελάτε στην οικογένεια μας και ανοίξτε ένα καταστημα epets.
Ένα κατάστημα που αγγαλιαζει όλο τον κόσμο του κατοικιδίου και της οικογένειας του.
‍Εξιδικευμένα προϊόντα, γνώσεις και υπηρεσίες μοναδικές.
Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email στο info@epets.gr
ePets, because pets know best!
Shoponline, Shop at epets, its easy.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining dogsofinstagra doggy petcon petstoreGreece
dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens κανισακι μαλτεζ γιορκι κουταβακια athenspets
dogcelebrity celebritydogs petblog shoppingonline δημοσπαπαγουχολαργου franchiseopportunities
petfranchise franchisegreece επιχειρηση κατοικιδια

22/04/19

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ BUSTER! Είσαι το πιο όμορφο κουτάβι με την καλύτερη φωτογραφία!
Η πάραλαβη του δώρου σου θα γίνει στο κατάστημα του ePets. Για της λεπτομέρειες ενημερώσαμε
την μαμά σου @diana_budeci. Ευχαριστούμε που λάβατε μέρος. Ευχαριστούμε και τα υπόλοιπα κουταβάκια μας,
είστε το ίδιο υπέροχα,
την επόμενη φορά ίσως κερδίσετε εσείς, μείνετε μαζί μας or follow us @epets_pet_shop
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog
doggy petcon petstoreGreece πάσχα2019 dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens
κανισακι μαλτεζ γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs
petblog shoppingonline petshopneopsychiko petshopfilothei αποστολήσεόλητηνελλάδα

19/04/19

Τρείς μέρες έμειναν για την ανακοίνωση του νικητή με το πιο όμορφο κουτάβι.
Ο Νικητής θα ανάκοινωθει την Δευτέρα μετά τις 12:00. Όποιος το βλέπει αυτό τώρα προλαβαίνει να μας στείλει
τις δικές του φωτογραφίες. Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας. Φιλικά epets
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs dog doggy petcon petstoreGreece
πάσχα2019 dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs athens κανισακι μαλτεζ γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity celebritydogs
petblog shoppingonline petshopneopsychiko petshopfilothei αποστολήσεόλητηνελλάδα

15/04/19

Χαμογελάστε, it's free! Καλή εβδομάδα και μην ξεχνάτε να ψωνίζετε από το epets.gr, it's easy.
Βρείτε προσφορές και δώρα και μπείτε στους διαγωνισμούς μας, it's fun.
epetsdiditfirst bewolfdogtraining epets dogtraining pets dogsofinstagram dogs
dog doggy petcon petstoreGreece πάσχα2019 dogmodelsεκπαιδευση_σκυλωv tipsfordogs
athens κανισακι μαλτεζ γιορκι κουταβακια giveway athenspets celebritytrainers dogcelebrity
celebritydogs petblog shoppingonline petshopneopsychiko petshopfilothei αποστολήσεόλητηνελλάδα

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing