ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Καθαρισμός και περιποίηση δοντιών σκύλου και γάτας

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
29/10/2019
Καθαρισμός δοντιών σκύλου και γάτας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ

Τα δόντια του σκύλου είναι όπως ακριβώς και του ανθρώπου.Χρειάζονται φροντίδα και καθάρισμα ώστε να μην πιάνουν πλάκα όπως στον άνθρωπο.
Η πλάκα είναι ένας εχθρός για τα δόντια και είναι υπεύθυνή για την δυσάρεστη δυσοσμία στο στόμα του κατοικίδιού μας.

Για να προλάβετε την οδοντική πλάκα και να μην εξελιχθεί σε ουλίτιδα μπορείτε να ελέγχετε τα δόντια του σκύλου ή της γάτας για σχηματισμό
πέτρας ή βακτηρίων στα ούλα τους, να γίνεται τακτικός έλεγχος των δοντιών από τον κτηνίατρο του ώστε να δει αν χρειάζεται κάποιον
καθαρισμό όπως επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρή ηλικία στο κατοικίδιο σας να πλένετε τα δόντια του ώστε να το συνηθίσει.
Καλό θα ήταν να βουρτσίζεται τα δόντια του σκύλου όσο πιο συχνά μπορείτε ακόμα και κάθε μέρα άμα αυτό είναι δυνατόν.

Στους σκύλους και τις γάτες υπάρχουν διάφορα προϊόντα ώστε να διασπάται η πλάκα. Τέτοια προϊόντα είναι τα dental cat & dog products, οι λιχουδιές, τα κόκαλα ασβεστίου που βοηθούν στη διάσπασή της πλάκας και των καθαρισμό των ούλων όπως επίσης υπάρχουν και ειδικά διαλύματα που τα διαλύουμε μέσα στο νερό των κατοικίδιών μας. Καλό θα ήταν πέρα από όλα αυτά τα σκευάσματα να δίνεται στο κατοικίδιο σας μια ισχυρή-σύνθετη ξηρά τροφή που θα προστατεύει όχι μόνο τα δόντια του άλλα και την υγεία του.

Παρακάτω επισκεφτείτε το site μας ώστε να δείτε όλα τα διαθέσιμα οδοντικά μας προϊόντα:

https://epets.gr/skilos/peripoihsh-ygieini/odontiki-frontida/

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing