ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

NATUREA Η απόλυτη ξηρά και υγρή τροφή για σκύλους και γάτες

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
28/09/2018
naturea ξηρά και υγρή τροφή για σκύλους και γάτες

Η Naturea είναι μια Πορτογαλική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010. Στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών τροφών για κατοικίδια από όλο τον κόσμο. Το κύριο συστατικό στις συγκεκριμένες συνταγές είναι η ζωική πρωτεΐνη, με βάση το κρέας ή το ψάρι, όλα εγκεκριμένα ως κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και μόνο.

Οι σειρές προϊόντων Naturea περιλαμβάνουν ξηρές και υγρές τροφές για σκύλους και γάτες που διαμορφώνονται με φροντίδα για όλα τα στάδια ζωής τους. Όλα τα συστατικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και προετοιμασμένα για τη μέγιστη απόδοση κάθε συνταγής.

Σε αντίθεση με τα μηρυκαστικά και φυτοφάγα ζώα, τα σαρκοβόρα ζώα έχουν κοντό και όξινο γαστρεντερικό (πεπτικό) σύστημα, σχεδιασμένο να μεταβολίζει σωστά και αποτελεσματικά το κρέας, αλλά όχι τα σιτηρά. Στην πραγματικότητα τα σιτηρά περιλαμβάνονται στις εμπορικές τροφές, λόγω του χαμηλού κόστους τους, κάτι που έχει αντίκτυπο στο κατοικίδιο σας, καθώς τα σιτηρά ενοχοποιούνται για ζητήματα όπως η παχυσαρκία με όλες της τις παθολογικές συνέπειες τους και δερματικές αλλεργίες.

Η Naturea® ακολουθεί την φιλοσοφία Naturally Appropriate παρασκευάζοντας ξηρές και νωπές τροφές βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες του σκύλου ή της γάτας σας. Δεν χρησιμοποιούνται σιτηρά, αλλά μόνο συστατικά τα οποία έχουν εγκριθεί κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και μόνο. Τα συστατικά που χρησιμοποιεί η NATUREA είναι ψάρι και κρέας, σε συνδυασμό με γλυκοπατάτες, λαχανικά, φρούτα, αρωματικά βότανα και φύκια. Έτσι ένα απο τα κύρια πλεονέκτηματα της είναι πως εχει χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων.

Όλες οι δίαιτες διαμορφώνονται με σεβασμό στις διατροφικές ανάγκες του σκύλου και της γάτας ως σαρκοφάγα, ακολουθώντας την έννοια της βιολογικής καταλληλότητας (Biologically Appropriate Dog & Cat Food).

Ας μην ξεχνάμε πως η φυσική ευεξία του σκύλου ή της γάτας σας είναι ανάλογη της ποιότητας της διατροφής τους. Ταΐζοντας Naturea® προσφέρετε στο κατοικίδιο σας μία ισορροπημένη και υγιή ζωή.

Η Naturea εκφράζει το πάθος μας για τα κατοικίδια.

Για την γάτα: https://epets.gr/gata/ksira-trofi-gatas/naturea/

Για τον σκύλο: https://epets.gr/skilos/ksira-trofi-skylou/naturea/

 

 

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing