ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Οδηγίες συντήρησης ξηράς τροφής σκύλων και γατών

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
28/05/2019
Οδηγίες συντήρησης ξηράς τροφής σκύλων και γατών
Όπως μπορούμε να δούμε ο σκύλος και η γάτα με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και περισσότερο μέλος πολλών οικογενειών και έχει τις ίδιες ανάγκες με εμάς τους ανθρώπους. Επομένως θα πρέπει να προσέχουμε τόσο την διατροφή τους και το είδος της τροφής που καταναλώνουν όσο και την συντήρηση της τροφής τους ώστε να παραμένει φρέσκια όπως την πρώτη μέρα που την ανοίξαμε. Γενικά θα πρέπει να φυλάσσουμε τη τροφή των κατοικίδιων μας με τον ίδιο τρόπο που προσέχουμε και φυλάσσουμε τις δικές μας τροφές.
Θα πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά και την μεταφορά της τροφής από τα ειδικά καταστήματα pet shop η συσκευασία να μην είναι κατεστραμμένη ή να μην έχει σκισίματα.
Χρειάζεται να φυλάμε την τροφή των κατοικίδιων μας σε ξηρό και δροσερό εσωτερικό χώρο ώστε να μην υπάρξει υγρασία που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοιώση της τροφής και πιθανότατα να βρεθούν μικροοργανισμοί όπως σκουλήκια.
Πρέπει να κλείνουμε πάντα την τροφή με το ειδικό zipper αν υπάρχει πάνω στην συσκευασία αλλιώς θα πρέπει να την μεταφέρουμε σε ειδικούς κάδους αποθήκευσης τροφών.
Τέλος όταν γίνει η μεταφορά της τροφής στους ειδικούς κάδους αποθήκευσης τροφίμων, προσέχουμε να μην υπάρχει υγρασία μέσα σε αυτούς και υπολείμματα από παλαιές τροφές.

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing