ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Πώς λειτουργεί το τμήμα του νέου Σούπερ Μάρκετ του ePets&co;

Posted by   ePets Pet Shop
01/11/2023
Πώς λειτουργεί το τμήμα του νέου Σούπερ Μάρκετ του ePets&co;
Στo σούπερ νεο τμήμα σούπερ μάρκετ κατοικίδιων ζώων, εξετάσαμε προσεκτικά τις ανάγκες των νοικοκυριών που έχουν σκύλους και γάτες και φέραμε μια σειρά από μοναδικά, χρήσιμα προϊόντα καθαρισμού για να δημιουργήσουμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τα κατοικίδιά σας. Γιατί, να τρέχετε στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμαρκετ με τις μεγάλες ουρές στα ταμεία ή στις αποθήκες που πουλάνε τέτοια προϊόντα χωρις να ειδικέυονται στου τύπου καθαριότητας που εσείς επιθυμείτε για εσας και τα κατοικίδια σας;
Το σούπερ μάρκετ κατοικίδιων ζώων σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που σχετίζονται με τα κατοικίδια, όπως gadgets καθαριότητας, προμήθειες περιποίησης και πολλά άλλα, απο τεράστια χαρτιά κουζίνας, ειδικές απορροφιτικές πάνες δαπέδου, απολυμαντικά σπρέι κτλ.
Έχουμε μια ομάδα έμπειρου προσωπικού που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ερωτήσή ή ανησυχία που μπορεί να έχετε σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τα κατοικίδια ζώα σας και το σπιτικό σας.
Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να παρέχουμε προϊόντα καθαρισμού που είναι ασφαλή για τα κατοικίδια κqαι το σπίτι σας. Κατανοούμε ότι τα κατοικίδια μπορούν να προκαλέσουν βρωμιές και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι έχετε πρόσβαση σε αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα καθαρισμού που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και χωρίς μυρωδιές όποια ώρα της ημέρας χρειστεί.
Έτσι, είτε ψάχνετε gadget καθαρισμού, προμήθειες περιποίησης ή προϊόντα καθαρισμού, το σούπερ μάρκετ του epets&co έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κρατήσετε τα κατοικίδιά σας χαρούμενα και υγιή αλλά και εσείς να ζείτε σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.
Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια προϊόντα για τα μαλλιαρά μέλη της οικογένειάς σας.

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing