ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Τα καλύτερα παιχνίδια για την γάτα και τον σκύλο μας

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
17/10/2017
τα καλύτερα παιχνίδια για την γάτα και τον σκύλο μας
Τα καλύτερα παιχνίδια για τα κατοικίδια μας (Γάτα-Σκύλος)
Το να αποφασίσουμε τι παιχνίδι θα πρέπει να αγοράσουμε για ένα ανήσυχο κουτάβι ή για ένα μικρό γατάκι πότε δεν είναι μια εύκολη απόφαση.

Τα καλύτερα παιχνίδια για τα κατοικίδια μας (Γάτα-Σκύλος)
Το να αποφασίσουμε τι παιχνίδι θα πρέπει να αγοράσουμε για ένα ανήσυχο κουτάβι ή για ένα μικρό γατάκι πότε δεν είναι μια εύκολη απόφαση.
Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε κάθε pet shop, κάθε μια με διαφορετικά οφέλη: την αντοχή, την οδοντιατρική προστασία, ή την όξυνση της εξυπνάδας τους.
Με την πάροδο του χρόνου, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων αποκτούν μια καλύτερη ιδέα και κατανόηση των αναγκών του σκύλου τους και άρα προσαρμόζονται σε αυτές.
Τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο όπως τα περισσότερα προϊόντα ακλουθούν τις τάσεις της μόδας και διέπονται από κανόνες marketing.
Εμείς όπως και στο pet shop μας θα ασχοληθούμε με τα πραγματικά παιχνίδια των σκύλων μας.
Εκείνα που τους ξυπνούν το ένστικτο του κυνηγιού και της περιέργειας.
Στην φύση (λύκος-σκύλος-γάτα) το παιχνίδι υπάρχει σε μικρότερες κυρίως ηλικίες η σε φάσεις ενηλίκων που όλες οι άλλες τους ανάγκες είναι σχεδόν καλυμμένες (τροφή - νερό - φωλιά, κτλ).
Μέσα από το παιχνίδι ο σκύλος μαθαίνει την δύναμη του, φτιάχνει ιεραρχίες, αντιλαμβάνεται την αντοχή του, μαθαίνει τα όρια του, ακονίζει το μυαλό του, εκπαιδεύεται.
Τα παιχνίδια λοιπόν που θα πρέπει να επιλέγετε για τα κατοικίδια σας θα πρέπει να ακολουθούν την παραπάνω λογική.

Α) Παιχνίδια σκύλων με ήχους με μαλακό συνήθως κάλυμμα (κουκλάκια κτλ)
Ο ήχος εξιτάρει την περιέργεια του σκύλου ή της γάτας με αποτέλεσμα το κυνήγι του παιχνιδιού και ότι ακολουθήσει …

Β) Μασώμενα παιχνίδια σκύλων
Μαλακά παιχνίδια που σε μικρές ηλικίες ανακουφίζουν τον πόνο των ούλων ή βοηθούν τα παιδικά δόντια να πέσουν.
Επίσης τα μαλακά κουκλάκια μιμούνται τα θηράματα στην φύση πράγμα που ξυπνά το κυνηγητικό ένστικτο και κρατάει το κατοικίδιο μας σε φόρμα.

Γ) Παιχνίδια σκύλων και γατών με γεύσεις
Μιμούμενοι για άλλη μια φορά την φύση τα κατοικίδια μας ευχαριστιούνται με οτιδήποτε έχει γεύση φαγητού (θηράματος) και αισθάνονται πληρότητα και ενθουσιασμό.

Δ) Παιχνίδια σκύλων και γατών μυαλού
Όλα εκείνα τα παιχνίδια που αναγκάζουν το κατοικίδιο μας να ψάξει να παίξει, να ασχοληθεί ώστε να βρει την λύση στο πρόβλημα που του δημιουργεί το προϊόν.
Κάνει το σκύλο ή την γάτα μας πιο έξυπνο και πιο «δημιουργικό».

Συμβουλές-Πληροφορίες:
Πάντα για τα κατοικίδια μας είναι πιο πιο ενδιαφέρον όταν συμμετάσχουμε και εμείς στα παιχνίδια τους.Ιδιαίτερα τα σκυλιά ως αγελαία-κοινωνικά όντα,
αισθάνονται περισσότερο την συμμετοχή μας στο παιχνίδι και παθιάζονται περισσότερο. Σχηματίστε την εικόνα στο μυαλό σας, πόσο καλύτερα παίζει ένας σκύλος όταν του
τραβάμε παίζοντας έναν κλασσικό κόμπο, και την ιδία εικόνα όταν παίζει μόνος του… σαφέστατα ή διαφορά είναι πολύ μεγάλη παίζοντας με εμάς.
Θυμηθείτε πως κάθε σκυλί έχει μια μοναδική προσωπικότητα και διαφορετικό επίπεδο ενέργειας και ως εκ τούτου κάθε ένα θα έχει μια μοναδική προτίμηση για τον τύπο του παιχνιδιού που επιθυμεί.

Προφυλάξεις:
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια είναι εύκολο να καταπωθούν.
Έχουμε λοιπόν πάντα την προσοχή μας στα παιχνίδια του κατοικίδιου μας και αποφεύγουμε εκείνα που τελικά είναι εύκολο να καταστραφούν.

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing