ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Τι άλλο μπορώ να δίνω στο σκυλί μου για πρωινό απ΄τα δικά μας φαγητά;

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
27/09/2023
0
Τι άλλο μπορώ να δίνω στο σκυλί μου για πρωινό απ΄τα δικά μας φαγητά;

Είναι σημαντικό να ταΐζετε το κατοικίδιό σκυλάκι σας με ένα θρεπτικό πρωινό για να διατηρείται υγιές και ενεργητικό όλη την ημέρα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για πρωινό για κατοικίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Αυγά ομελέτα: Μπορείτε να δώσετε στον σκύλο σας ομελέτα φτιαγμένη με λίγο λάδι. Τα αυγά είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και μπορούν να βοηθούν στο να κρατήσετε το κατοικίδιό σας χορτάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλιγούρι βρώμης
: Το μαγειρεμένο πλιγούρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα κατοικίδια ζώα, καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της πέψης τους. Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα φυστικοβούτυρου για γεύση.
Γιαούρτι: Το απλό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά είναι μια καλή πηγή ασβεστίου και προβιοτικών, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της πέψης του κατοικίδιου ζώου σας και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Φρούτα και λαχανικά
: Μπορείτε επίσης να δώσετε στο κατοικίδιό σας μερικά ψιλοκομμένα φρούτα και λαχανικά, όπως μήλα, καρότα ή πράσινα φασόλια. Αυτά είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Θυμηθείτε να ρωτάτε πάντα με τον κτηνίατρό σας ή τον διατροφολογο του κατοικιδιου σας πριν εισάγετε νέες τροφές στη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλείς και κατάλληλες για τον μαλλιαρό σας φίλο σας.

Συμβουλή: Μπορείτε να βάλετε στο ψυγείο σας καρότα και να τους προσφέρετε ενα καρότο ωστε να περνούν την ώρα τους
μασουλώντας.
Το καρότο εκτός απο τις ευεργετικές του ιδιότητες, λόγο της υφής του βοηθάει απίστευτα στον καθαρισμό των δοντιών του σκύλου σας.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing