ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Το online pet shop του ePets

Posted by   IOSIF KANTERAKIS
14/10/2017
online pet shop epets

To Κατάστημα ePets εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κατεχάκη 37Β, σύνορα με το Νέο Ψυχικό. Η θέση του χαρακτηρίζεται από τους δυο πιο δημοφιλής δρόμους της Αθήνας , την λεωφόρο Κηφισίας και την λεωφόρο Μεσογείων. Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας πάντα υπάρχει η λύση του μετρό που είναι διπλά από το μαγαζί μας (στάση Κατεχάκη).
Παρόλα αυτά, η εξυπηρέτση μας φτανει σε όλη την Ελλάδα με μεταφορικές εταιρίες courier.

Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί το online pet shop μας, ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε όλους σχεδόν τους προορισμούς της Ελλάδας.

Έχοντας προσπαθήσει να σας δώσουμε μια εικόνα του φυσικού μας καταστήματος μέσω Facebook, Instagram και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανανεώσαμε πρόσφατα το online pet shop του ePets για να έχετε μια καλύτερη, ευκολότερη εμπειρία σε κάθε σας αγορά στο διαδίκτυο. Προσαρμόσαμε τα πιο ξεχωριστά-μοναδικά προϊόντα που συνεχώς φέρνουμε στο φυσικό μας κατάστημα με τις καλύτερες HD φωτογραφίες για να σας δώσουμε μια αίσθηση ότι πιάνετε το προϊόν που έχετε επιλέξει (κρατώντας τον κέρσορα σας επάνω στο προϊόν) σαν να είστε στο καταστημά μας.

Επιπλέον είμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για την οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με ένα προϊόν ή και για την πλοήγηση σας στο online Pet store μας κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το κάθε click για το Pet σας.


Διαθέτουμε ως πρωτοπόροι στις online αγορές σας 4 your Pets, το «Αγοράστε με 1-κλικ», για αστραπιαίες αγορές αφήνοντας το τηλέφωνο σας ή το email σας.. Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα δείτε στο pet shop online του ePets.

Επίσης, όσο και να μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε γρήγορα και απλά, προτιμάμε την προσωπική επαφή μαζί με εσάς και τον σκύλο ή γάτα σας.
Στο φυσικό μας κατάστημα, διαθέτουμε τον χρόνο για κάθε έναν από εσάς προσωπικά για ότι αφορά την επιλογή της ξηράς τροφής του σκύλου ή της γάτας σας. Επίσης σας παρέχουμε πληροφορίες για διαφορετικούς τύπους ταΐσματος από τον συνηθισμένο, πχ. B.A.R.F., μαγειρευτό ή και υγρή τροφή-κονσέρβα.

Έχοντας πολλά χρόνια ειδίκευση στην Εκπαίδευση Σκύλων αλλά και στην ειδική επιλεκτική διατροφή της γάτας, διαθέτουμε έγκυρες πληροφορίες για ότι αφορά τα ζωάκια σας. Διατηρούμε στενή συνεργασία με συνεργάτες κτηνιάτρους και έτσι είμαστε σε θέση, όσο περνάει από το χέρι μας, να σας συμβουλέψουμε για τα θέματα διατροφής και όχι μόνο, διασφαλίζοντας την υγεία του κατοικίδιου σας.

Εν κατακλείδι, ναι, Internet και δει το online shopping for dogs and cats είναι κάτι που κάνει την ζωή μας εύκολη. Σε περίπτωση που όμως μπορείτε να επισκεφτείτε το μοναδικό μας Pet House, θα ανακαλύψετε έναν καινούργιο κόσμο γύρω από τον σκύλο και την γάτα που πάντα θα έχετε υποστήριξη μετά τις αγορές σας.

Shop online λοιπόν και καλές αγορές…!

Τι λένε για εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing