ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

BEAPHAR BIOCTON Spot-On Αμπούλες Γάτας

7.50
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
BEAPHAR BIOCTON Spot-On Αμπούλες Γάτας BIOCTON Spot-On Cat  (Γάτες όλων των φυλών) 3 τεμάχια Πρόληψη κατά της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD), Διροφιλαρίωσης,  Βορρελίωσης, Ερλιχίωσης.  To BIOCTON Spot-On για γάτες όλων των φυλών είναι ένα βιοκτόνο προϊόν με ισχυρή...
e00218-bb
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

BEAPHAR BIOCTON Spot-On Αμπούλες Γάτας

BIOCTON Spot-On Cat  (Γάτες όλων των φυλών) 3 τεμάχια

Πρόληψη κατά της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD), Διροφιλαρίωσης,  Βορρελίωσης, Ερλιχίωσης. 

To BIOCTON Spot-On για γάτες όλων των φυλών είναι ένα βιοκτόνο προϊόν με ισχυρή απωθητική δράση ενάντια σε ψύλλους , ψείρες , τσιμπούρια (κρότωνες), σκνίπες, κουνούπια και ακάρεα. Πρόληψη κατά της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD), Διροφιλαρίωσης,  Βορρελίωσης, Ερλιχίωσης.

Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα Margosa (Nimba, Azadirachta indica) - Αζαδιραχτίνη και Πύρεθρο τα οποία είναι από τα πιο δραστικά ενάντια στα έντομα. Τα ενεργά αυτά συστατικά απορροφούνται από την λιπιδική στιβάδα του δέρματος και του τριχώματος του ζώου και κατά την εξάτμιση τους δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα απωθώντας τα επιβλαβή έντομα και εξωπαράσιτα, ενώ παράλληλα περιποιούνται το δέρμα και το τρίχωμα. Είναι ασφαλές για το ζώο και τον άνθρωπο αφού δεν περιέχει καμία τοξική ουσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γάτες από 3 μηνών. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν επηρεάζει την οσφρητική ικανότητα του ζώου.

Οδηγίες χρήσης

Η ποσότητα εφαρμογής είναι 1 φιαλίδιο (αμπούλα) του 1ml για ένα μήνα προστασίας. Στη συσκευασία περιέχονται 3 φιαλίδια για συνολικά 3 μήνες προστασίας.

Διάρκεια δράσης

1 μήνας για κάθε αμπούλα, σύνολο 3 μήνες προστασίας.

Περιεχόμενo

3 φιαλίδια (αμπούλες) του 1ml.

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing