ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Top Safe Plus Φυσικό Αντιπαρασιτικό Περιλαίμιο Σκύλου

6.50
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Top Safe Plus Φυσικό Αντιπαρασιτικό Απωθητικό Κολλάρο Σκύλου Ισχυρό βιολογικό αντιπαρασιτικό περιλαίμιο. Αντιπαρασιτικό και εντομοαπωθητικό περιλαίμιο σκύλου με φυσικές δραστικές ουσίες που δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε σκνίπες, κουνούπια, μύγες, ψύλλους, τσιμπούρια και ακάρεα! Η...
e01923-top
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Top Safe Plus Φυσικό Αντιπαρασιτικό Απωθητικό Κολλάρο Σκύλου

Ισχυρό βιολογικό αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.

Αντιπαρασιτικό και εντομοαπωθητικό περιλαίμιο σκύλου με φυσικές δραστικές ουσίες που δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε σκνίπες, κουνούπια, μύγες, ψύλλους, τσιμπούρια και ακάρεα!

Η συνεργιστική δράση στο περιλαίμιο 2 συστατικών φυσικής προέλευσης, η geraniol και η margosa δημιουργούν μια φυσική ασπίδα προστασίας. Το αντιπαρασιτικό περιλαίμιο σκύλου Top Safe Plus αποδεσμεύει σταδιακά τις εντομοαπωθητικές ουσίες που έχει ενσωματωμένες στην σύνθεση του πλαστικού του με αποτέλεσμα ακόμα και όταν βρέχει να έχει την ίδια εντοαπωθητική και αντιπαρασιτική δράση.

Επειδή είναι παρασκευασμένο από υλικά μη αλλεργιογόνα και μη τοξικά, επιτρέπεται η χρήση του ακόμα και σε ζώα εξασθενημένα και με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Μέγεθος: 60 εκατοστά (ρυθμιζόμενο).

Διάρκεια: 4 μήνες

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τους βλεννογόνους και τα ακάλυπτα τραύματα. Μην το χρησιμοποιείτε για να δένετε τον σκύλο σας. Για αποφυγή κινδύνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον να συμμορφώνεστε με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing