ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Συντριβάνι για γάτες & σκύλους 3L

30.00
(με ΦΠΑ)
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35.00
Σύντομη Περιγραφή:
Αυτόματη Ποτίστρα-Συντριβάνι γάτας & σκύλου 3000ml Η αυτόματη ποτίστρα-συντριβάνι είναι μια ποτίστρα πρώτης κατηγορίας με το φρέσκο φιλτραρισμένο νερό να ρέει σαν καταρράκτης από την κορυφή του συντριβανιού μέσα στο δοχείο - αθόρυβα και χωρίς πιτσίλισμα. Λόγω της συνεχούς ροής του νερού,...
e01731-pme
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Αυτόματη Ποτίστρα-Συντριβάνι γάτας & σκύλου 3000ml

Η αυτόματη ποτίστρα-συντριβάνι είναι μια ποτίστρα πρώτης κατηγορίας με το φρέσκο φιλτραρισμένο νερό να ρέει σαν καταρράκτης από την κορυφή του συντριβανιού μέσα στο δοχείο - αθόρυβα και χωρίς πιτσίλισμα. Λόγω της συνεχούς ροής του νερού, το νερό είναι πλούσιο σε οξυγόνο και δροσερό.
Η συνεχής ροή του νερού ενθαρρύνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο να πίνει περισσότερο, και με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η ημερήσια πρόσληψη νερού και ενισχύεται η καλή λειτουργία των νεφρών. Το νερό φιλτράρεται, και είναι πάντα φρέσκο και εύγεστο.

Τρόπος λειτουργίας της αυτόματης ποτίστρας για γάτες και σκύλους: Βάλτε φρέσκο νερό μέχρι τη χαραγή στο δοχείο. Στη συνέχεια, συνδέστε την αυτόματη ποτίστρα σε μία συμβατική πρίζα. Μέσω μιας ενσωματωμένης αντλίας γίνεται αναρόφηση απολύτως αθόρυβα το νερό από τη δεξαμενή νερού και το φιλτράρει μέσω ενός εσωτερικού φίλτρου, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και να αντικατασταθεί, εάν είναι απαραίτητο.

Λόγω της σιωπηλής λειτουργίας της ποτίστρας είναι, επίσης, κατάλληλη για τα κατοικίδια ζώα που είναι ευαίσθητα στο θόρυβο.

Η αυτόματη ποτίστρα-συντριβάνι για γάτες συνοπτικά:

Μεγάλη χωρητικότητα νερού: όγκος 3 λίτρων
Χρώμα: λευκό
Υλικό: πλαστικό
Διαστάσεις:
μήκος: περ. 30 cm
πλάτος: περ. 23 cm (πίσω - στενεύει προς τα εμπρός)
ύψος: περ. 15,5 cm
Μεγάλη επιφάνεια για καλύτερη πρόσληψη οξυγόνου
Ενθαρρύνει τα κατοικίδια ζώα να καταναλώνουν υγρά
Συμβάλλει στην υγεία του ζώου
Κατάλληλο τόσο για γάτες όσο και για μικρόσωμους σκύλους
Καθαρισμός στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό και ζεστό νερό
Στην παράδοση περιλαμβάνεται 1 φίλτρο Νερού
Διατίθεται ξεχωριστά ανταλλακτικό φίλτρο

Για λειτουργία 230V/12V, με τροφοδοτικό

Σημαντικές οδηγίες λειτουργίας:

Ελέγξτε το φίλτρο ενεργού άνθρακα κάθε 30 ημέρες. Εάν η συσκευή νερού χρησιμοποιείται από ένα ζώο, το φίλτρο πρέπει να αλλάζεται κάθε 60 έως 90 ημέρες (ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης). Εάν χρησιμοποιείται από πολλά ζώα θα πρέπει να αντικαθιστάτε το φίλτρο ανά πιο τακτά διαστήματα.Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing