ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955 - KIN : 6948481157

Madpet Απωθητικό Spray για σκύλους & γάτες 500ml

9.10
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Madpet ECO Repellent Απωθητικό Spray για σκύλους & γάτες  Απωθητικό Spray για σκύλους & γάτες  Το Madpet ECO Repellent απωθεί αποτελεσματικά μικρά ζώα και πτηνά μακριά από μέρη που πρέπει να προστατευθούν, όπως τοίχους, γωνίες, φυτά, κάδους σκουπιδιών, ρόδες αυτοκινήτων,...
e02068-ap
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Madpet ECO Repellent Απωθητικό Spray για σκύλους & γάτες 

Απωθητικό Spray για σκύλους & γάτες 

Το Madpet ECO Repellent απωθεί αποτελεσματικά μικρά ζώα και πτηνά μακριά από μέρη που πρέπει να προστατευθούν, όπως τοίχους, γωνίες, φυτά, κάδους σκουπιδιών, ρόδες αυτοκινήτων, χαλάκια, αυλές κλπ). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Είναι απόλυτα ασφαλές για τα ζώα και τον άνθρωπο, δρα μόνο βάσει της οσμής και δεν δημιουργεί λεκέδες.

Ανακινήστε καλά το προϊόν πριν την χρήση. Ψεκάστε από απόσταση 30cm επαρκώς τις περιοχές που επιθυμείτε να προστατευθούν, 3 φορές την εβδομάδα. Ψεκάστε με μεγαλύτερη συχνότητα σε περίπτωση υπερβολικής υγρασίας, βροχής ή άλλων αντίστοιχων φαινομένων. Πριν τη χρήση προτείνεται να δοκιμάσετε το προϊόν σε μια μικρή επιφάνεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να φυλάσσεται πάντα μακριά από παιδιά.

Κωδικός: MP-90040

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing