ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Comfy Καναπές Σκύλου & Γάτας Πουφ

33.80
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Comfy Καναπές Σκύλου & Γάτας Πουφ Χαρίστε στο σκύλο σας τον δικό του λειτουργικό «σκυλίσιο» καναπέ πούφ. Ένα design ιδανικό για μια ζωή ποιοτικής χαλάρωσης. Η σειρά Comfy συνδυάζει ένα άνετο πολυτελές περιβάλλον και κομψό design με συνδυασμό 2 υφασμάτων, σε ένα καναπέ πουφ πλούσια...
e001384-vip
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Comfy Καναπές Σκύλου & Γάτας Πουφ

Χαρίστε στο σκύλο σας τον δικό του λειτουργικό «σκυλίσιο» καναπέ πούφ. Ένα design ιδανικό για μια ζωή ποιοτικής χαλάρωσης. Η σειρά Comfy συνδυάζει ένα άνετο πολυτελές περιβάλλον και κομψό design με συνδυασμό 2 υφασμάτων, σε ένα καναπέ πουφ πλούσια γεμισμένο με επιλεγμένο Premium Comforel “Ultra-Reform” που θα διακοσμήσει τον χώρο όπου θα το τοποθετήσετε.
Είναι ανθεκτικό, διαθέτει ενισχυμένες ραφές διπλής αντοχής, σταθερή πλάτη και αφαιρούμενο ένθετο μαξιλάρι πάτου διπλής όψης με 2 διαφορετικά χρώματα ώστε να αλλάζετε το ύφος του. Τις ζεστές ημέρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητο flat μαξιλάρι και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα αλλαγής του στησίματος του κρεβατιού μετακινώντας, προσαρμόζοντας ή αφαιρώντας το ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου. Ιδανικός και για γάτες!

Όλα τα παραπάνω προιόντα μπορεί να αργήσουν 2 με 3 ημέρες παραπάνω από την συνήθη παράδοση διότι είναι χειροποιήτα και φτιάχνονται κατά παραγγελία.

Διατίθεται σε 5 μεγέθη

ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
No1 50cm x 47cm
No2 62cm x 57cm
No3 76cm x 68cm
No4 86cm x 72cm
No5 96cm x 86cm
   
                                                                                                 ΥΦΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2019

ifasmatologio 2019 epets
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing