ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Lishinu 2 Hands Free Retractable Dog Leash

39.90
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Καινούργια έκδοση του αυθεντικού οδηγού Lishinu Το αυθεντικό Lishinu 2 σύστημα πτυσσόμενου οδηγού για σκύλους, σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε στο έπακρον κάθε σας βόλτα με τον σκύλο σας με την καινούργια λειτουργία του σταματήματος του οδηγού με ένα κουμπί στοπ. Η δεύτερη και...
e01477-lis
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Καινούργια έκδοση του αυθεντικού οδηγού Lishinu

Το αυθεντικό Lishinu 2 σύστημα πτυσσόμενου οδηγού για σκύλους, σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε στο έπακρον κάθε σας βόλτα με τον σκύλο σας με την καινούργια λειτουργία του σταματήματος του οδηγού με ένα κουμπί στοπ.

Η δεύτερη και βασική δυνατότητα είναι να μπορείτε να κινείτε ελέυθερα τα χέρια σας και να ανακτάτε τον πλήρη έλεγχο του λουριού του σκύλου σας με την χρήση του "διαισθητικού αυτόματου κλείδωματος".Όπως ακριβώς και με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου σας (προεντατήρες) με μια απότομη κίνηση διόρθωσης ο ιμάντας σταματάει ακαριαία, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκύλου σας.

Ο σκύλος σας από εδω και πέρα, είτε ασκήστε, είτε απλώς κάνετε τα ψώνια θα έχει την ευκαιρία να εξευρενά άνετα τον κόσμο γυρω του, έχοντας εσείς τον πλήρη έλεγχο ανα πάσα στιγμή χωρίς να τον πιέζετε να είναι δίπλα σας κάτω απο το συνεχές τράβηγμα του λουριού.

lishinu size chart

Αγόρασαν επίσης

Σας προτείνουμε

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing