ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Retopix Spray

19.70
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Retopix Spray Για την εξομάλυνση των ερεθισμένων περιοχών και φαγούρα στα αυτιά του σκύλου και της γάτας σας. Περιγραφή Καταπραϋνει το κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα στο εξωτερικό του αυτιού, επιφάνεια με διαταραχή της μικροχλωρίδας, λιπαρές εκκρίσεις και άσχημη μυρωδιά. Περιγραφή:...
e01724-ino
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Retopix Spray

Για την εξομάλυνση των ερεθισμένων περιοχών και φαγούρα στα αυτιά του σκύλου και της γάτας σας.

Περιγραφή
Καταπραϋνει το κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα στο εξωτερικό του αυτιού, επιφάνεια με διαταραχή της μικροχλωρίδας, λιπαρές εκκρίσεις και άσχημη μυρωδιά.

Περιγραφή:

Περιέχει Adelmidrol, ένα αμιαλίδιο που εξομαλύνει τη λειτουργία των μαστοκυττάρων (αποκοκκίωση) και έτσι ευνοούν τον έλεγχο της φλεγμονής και της φαγούρα. Το σύμπλεγμα εξυγιάνσεως (triclosan συν usnic και ενδεκυλενικό οξύ) βοηθά την αποκατάσταση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του δέρματος.

Δοσολογία:

ψεκάστε 1 φορά ανά 10 τετραγωνικά εκατοστά δέρματος. Πριν την εφαρμογή του προϊόντος στην περιοχή, απομακρύνετε το τρίχωμα με τα δάχτυλά ή με το χέρι σας. Κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή για λίγα λεπτά, προκειμένου να εφαρμοστεί το προϊόν ομοιόμορφα. Επαναλάβετε την εφαρμογή 2 με 3 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 10 ημέρες. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Ιδιότητες:

εξομαλύνει τη λειτουργία των μαστοκυττάρων με αποτέλεσμα να ευνοείται ο έλεγχος της φλεγμονής και του κνησμού. Η απολύμανση με Retopix® sprayβοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του δέρματος.

Σύνθεση:

Adelmidrol (2%), τρικλοζάνη, usnic οξύ, ενδεκυλενικό οξύ.

100ml

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing