ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Activet Stomactiv Fresh 250ml

12.90
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Activet® Stomactiv Fresh Το STOMACTIV FRESH είναι ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής για σκύλους και γάτες εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος Το STOMACTIV FRESH είναι ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής για σκύλους και γάτες με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που μπορούν να...
e01891-act
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Activet® Stomactiv Fresh

Το STOMACTIV FRESH είναι ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής για σκύλους και γάτες εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος

Το STOMACTIV FRESH είναι ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής για σκύλους και γάτες με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο. Συντελεί στη μείωση της οδοντικής πλάκας, αποτρέπει τη δημιουργία τρυγίας, διατηρεί τα ούλα υγιή, απομακρύνει τα βακτήρια από τα μεσοδόντια διαστήματα και εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος.

Έλεγχος Οδοντικής Πλάκας και Εξουδετέρωση Δυσάρεστων Οσμών: Το STOMACTIV FRESH είναι ένα στοματικό διάλυμα για σκύλους και γάτες µε ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Σύνθεση: Νερό, ∆ιττανθρακικό νάτριο, Σορβικό κάλιο, Βενζοϊκό νάτριο, ∆ινάτριο ΕDΤΑ, Γλυκονικός ψευδάργυρος, Brilliant Blue.

Οδηγίες Χρήσης: Συνιστάται η προσθήκη των ακόλουθων ποσοτήτων στο πόσιμο νερό:

για κάθε 500 ml νερού – ½ καπάκι (12 ml)
για κάθε 1 λίτρο νερού – 1 καπάκι (24 ml)
Το στοματικό διάλυμα πρέπει να προστίθεται σε κάθε ανανέωση του πόσιμου νερού στην κατάλληλη συνιστώµενη ποσότητα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώµενη δοσολογία.

Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Η καθημερινή χρήση του στοματικού διαλύματος STOMACTIV FRESH συμβάλλει θετικά στη στοματική υγιεινή του ζώου. Το STOMACTIV FRESH περιέχει ψευδάργυρο με τη μορφή γλυκονικού ψευδαργύρου. Ο γλυκονικός ψευδάργυρος που περιέχεται στο STOMACTIV FRESH έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μειώνει την οδοντική πλάκα και εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος.

Γλυκονικός ψευδάργυρος: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, μειώνει την συγκέντρωση οδοντικής πλάκας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές

Πάθηση:
  • ΟΔΟΝΤΙΚA

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing