ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

TOP DOG Αφρός Στεγνού Καθαρισμού για σκύλους & γάτες

Brand:Top Dog Shampoos
12.50
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Dry Cleaning Shampoo for Dogs 150ml TOP DOG Αφρός Στεγνού Καθαρισμού για σκύλους & γάτες Χωρίς προσθήκη χρωστικών και parabens. Εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό σύστημα σε μορφή αφρού το οποίο δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Πολύ χρήσιμο ιδιαίτερα για τον καλλωπισμό της γάτας καθώς και σε...
e01079-td
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Dry Cleaning Shampoo for Dogs 150ml

TOP DOG Αφρός Στεγνού Καθαρισμού για σκύλους & γάτες

Χωρίς προσθήκη χρωστικών και parabens.
Εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό σύστημα σε μορφή αφρού το οποίο δεν χρειάζεται ξέπλυμα.
Πολύ χρήσιμο ιδιαίτερα για τον καλλωπισμό της γάτας καθώς και σε περιπτώσεις που το κατοικίδιο δεν είναι συνεργάσιμο κατά το μπάνιο.
Κατάλληλο σε ειδικές περιπτώσεις για την αποφυγή της επανάληψης του μπάνιου καθώς και τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής και των αυτιών.
Εφαρμόστε τοπικά ή συνολικά και σκουπίστε με καθαρή πετσέτα ή χαρτί. Με ειδικό αφροποιητή για ευκολία εφαρμογής.

Δεν χρειάζεται αραίωση. Με άρωμα που διαρκεί.
Το Dry Cleaning είναι ένα πολύ ήπιο σαμπουάν αφρού για τον αποτελεσματικό καθαρισμό λεκέδων από σημεία του σώματος. Ενδεικτικά μια άντληση του συμπυκνωμένου αφρού αρκεί για τον καθαρισμό όλων των πελμάτων του κατοικίδιου. Δεν αφήνει υπόλειμμα και εξουδετερώνει τις οσμές στο σημείο που θα γίνει η εφαρμογή. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Κατάλληλο για γάτες και κουνέλια.

40% Ενεργή Αλόη
Αποτελεσματική απομάκρυνση λεκέδων και σκόνης
Θρέψη τριχώματος με Πανθενόλη και Ελαιόλαδο
Εξουδετέρωση Δυσάρεστων Οσμών
Δε χρειάζεται ξέβγαλμα

Συστατικά:
Νερό, Αλόη Βέρα, Φυσικά Επιφανειοδραστικά Προερχόμενα από το Φοινικέλαιο και το Ελαιοκραμβέλαιο, Άρωμα, Πανθενόλη, Μαλακτικές Ύλες, Ήπιο Συντηρητικό Σύστημα, Ελαιόλαδο, Έλαιο Τζοτζόμπα, Βιταμίνη Ε, Ρυθμιστής pH : Κιτρικό Οξύ, Coumarin, alpha – Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool.
Οδηγίες Χρήσης:
Ο επαγγελματικός αφρός Dry Cleaning είναι ένα πολύ συμπηκνωμένο προϊόν. Ενδεικτικά για ένα μεσαίο σκύλο από 10 έως 30kg απαιτούνται μια με δύο αντλήσεις και για τα τέσσερα πέλματα. Χρησιμοποιήστε συντηρητικά στα σημεία καθαρισμό και σκουπίστε με μια μαλακή πετσέτα.

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing