ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

TOP DOG Facial Wash Αφρός Καθαρισμού Προσώπου

Brand:Top Dog Shampoos
11.90
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Αφρός Στεγνού Καθαρισμού Προσώπου για σκύλους 150ml Σαμπουάν Προσώπου Κατοικιδίων Facial Wash 150 ml Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. Γνωρίστε το Facial Wash To Top Dog Facial Wash αποτελεί ένα εξαιρετικό εκπλενόμενο καθαριστικό προσώπου χωρίς δάκρυα και...
e02031-td
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Αφρός Στεγνού Καθαρισμού Προσώπου για σκύλους 150ml

Σαμπουάν Προσώπου Κατοικιδίων Facial Wash 150 ml

Καθαρίζει απαλά το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα.

Γνωρίστε το Facial Wash
To Top Dog Facial Wash αποτελεί ένα εξαιρετικό εκπλενόμενο καθαριστικό προσώπου χωρίς δάκρυα και χωρίς ερεθισμούς για τα μάτια και το δέρμα των σκύλων.

O καθαρισμός και η φροντίδα του κεφαλιού των σκύλων, ιδιαίτερα φυλών με πτυχώσεις, μακρύ και πυκνό τρίχωμα και έντονη σιελόρροια είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διατήρηση της υγιεινής τους. Η συσσώρευση υγρασίας και βρωμιάς στο πρόσωπο και τα μάτια τους αποτελούν έδαφος για ανάπτυξη βακτηριδίων και οσμών.

Το Facial Wash της Top Dog με την εξαιρετικά αποτελεσματική και ταυτόχρονα ήπια καθαριστική του δράση, καθαρίζει απαλά το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα και απομακρύνει μαύρα στίγματα, εκκρίσεις δακρύων, επιμένοντες ξεραμένους λεκέδες και οσμές. Οι ενυδατικές ουσίες όπως η Γλυκερίνη και η Μπεταΐνη προσφέρουν θρέψη του τριχώματος και του δέρματος, και ο μικροσωματιδιακός Κολλοειδής Άργυρος που περιέχει βοηθά αποτελεσματικά, με φυσικό τρόπο ενάντια στα βακτήρια και στην ανάπτυξή τους.

Οι ενυδατικές ουσίες όπως η Γλυκερίνη και η Μπεταΐνη προσφέρουν θρέψη του τριχώματος και του δέρματος, και ο μικροσωματιδιακός Κολλοειδής Άργυρος που περιέχει βοηθά αποτελεσματικά, με φυσικό τρόπο ενάντια στα βακτήρια και στην ανάπτυξή τους.

Συστατικά: Υπερκαθαρό νερό, Ψευδάργυρος, Κολλοειδής Άργυρος, Γλυκερίνη, Μπεταϊνη

Τα πλεονεκτήματα του Facial Wash
Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.
Δεν ερεθίζει μάτια και δέρμα.
Απομακρύνει λεκέδες και οσμές.
Θρέφει και ενυδατώνει το τρίχωμα.

Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμογή
Εφαρμόστε μια με δύο αντλήσεις του αφρού και εφαρμόσετε στο με ελαφρύ μασάζ για λίγα λεπτά στην περιοχή του προσώπου. Ξεπλύνετε πολύ καλά και προσεκτικά αποφεύγοντας να μπει νερό στα αυτιά και στην μύτη.

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing