ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Lactopet Puppy Milk Γάλα Σε Σκόνη & Μπιμπερό 500gr

12.95
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Tafarm Lactopet Υποκατάστατο Μητρικού Γάλακτος για Νεογέννητα Κουταβάκια 500gr Γάλα για νεογέννητα κουταβάκια Γάλα πλήρες υποκατάστατο του μητρικού για ορφανά κουτάβια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον απογαλακτισμό, σε θυληκές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του...
e00270-lac
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Tafarm Lactopet Υποκατάστατο Μητρικού Γάλακτος για Νεογέννητα Κουταβάκια 500gr

Γάλα για νεογέννητα κουταβάκια

Γάλα πλήρες υποκατάστατο του μητρικού για ορφανά κουτάβια.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μέχρι τον απογαλακτισμό, σε θυληκές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, σε άρρωστα ή υπό ανάρρωση ζώα.

Το lactopet είναι μια πλήρης γαλακτούχος τροφή, που παρασκευάζεται πολύ γρήγορα και προορίζεται για τεχνητό θηλασμό σε κουτάβια.
Χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά του, καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες σε τροφή στα νεογέννητα κουταβάκια αλλά και τις ανάγκες σε γάλα των ζωών σε ανάπτυξη.
Το Lactopet περιέχει επίσης λιπαρά οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα που βοηθούν στην ανάπτυξη την σωματική δύναμη και υγεία αλλά και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δοσολογία: Διαλύστε την απαιτουμένη ποσότητα σκόνης, σύμφωνα με τον πίνακα, σε χλιαρό νερό και ανακινήστε καλά μέχρι πλήρους διάλυσης της σκόνης.
Μετά την ανασύσταση, το γάλα διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες (το μέγιστο).

Φίλτρα Σκύλου

Ηλικία Σκύλου:
  • PUPPY
  • WEANING
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing