ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

WeDerm Συμπλήρωμα Διατροφής για Δέρμα και Τρίχωμα 60tabs

18.00
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
WeDerm® Capsules, Συμπλήρωμα Διατροφής για Δέρμα και Τρίχωμα 60 ταμπλέτες Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες, με υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξή της λειτουργίας του δέρματος σε περιπτώσεις δερματοπάθειας, αλωπεκίας, κνησμού ή...
e02022-we
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

WeDerm® Capsules, Συμπλήρωμα Διατροφής για Δέρμα και Τρίχωμα 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες, με υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξή της λειτουργίας του δέρματος σε περιπτώσεις δερματοπάθειας, αλωπεκίας, κνησμού ή οποιαδήποτε δερματολογική αλλεργική εκδήλωση.

Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες, με υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξή της λειτουργίας του δέρματος σε περιπτώσεις δερματοπάθειας, αλωπεκίας, κνησμού ή οποιαδήποτε δερματολογική αλλεργική εκδήλωση.

WeDerm® Capsules

Ζώα:Για Σκύλους & Γάτες

Μορφή:Δισκίο-Κάψουλα

Στόχος-Ειδ. Διατροφή:Δέρμα-Τρίχωμα

Ηλικία Ζώου:Adult, Puppy κ' Junior, Senior, Mature, Kitten

Σύνθεση:Γ-Λινολενικό οξύ (GLA)-Ω3, Λινολεϊκό οξύ (LA)-Ω3, Εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA)-Ω6, ?οκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA)-Ω6, Ψευδάργυρος, Βιταμίνη Ε / C / B5 / B6 / B2 / B1 / A / D3, Βιοτίνη

Ενδείξεις:Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες με υψηλή περιεκτικότητα λιπαρών οξέων EFA Ω3, Ω6, Ψευδαργύρου, Βιοτίνης και άλλων βιταμινών. Το WeDerm είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει την δερματική λειτουργία σε περιπτώσεις δερματοπάθειας, τριχόπτωσης, κνησμού ή οποιασδήποτε δερματολογικής εκδήλωσης ή αλλεργίας.

ΔοσολογίαΚατασκευαστή:1 κάψουλα, ΑΝΑ 10kg σωματικού βάρους ημερησίως. Η κάψουλα μπορεί να δωθεί αυτούσια στο στόμα του ζώου ή να τρυπηθεί με καρφίτσα και να χορηγηθεί απευθείας ή να αναμιχθεί με την τροφή. Συνίσταται να λαμβάνεται συμβουλή κτηνιάτρου πριν την χρήση. Το WeDerm θα πρέπει να χορηγείται για μια ελάχιστη περίοδο 2 μηνών. Αυτός ο κύκλος χορήγησης μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί στην διάρκεια του χρόνου, σύμφωνα με την εποχικότητα, την σοβαρότητα του περιστατικού ή την οδηγία του κτηνιάτρου.

WEDERM Ενίσχυση Και Ισορροπία Για Δέρμα Και Τρίχωμα του σκύλου ή της γάτας σας!

Πάθηση:
  • ΔΕΡΜΑΤΙΚA
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing