ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

Hyaloral Tabs για σκύλους

42.90
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Pharmadiet Hyaloral Κατάλληλο για Χόνδρο-Προστασία, Οστεοαρθρίτιδα, Δυσπλασία To Hyaloral είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους που λαμβάνεται από το στόμα για την προστασία του χόνδρου με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της δυσπλασίας....
e01874-hya
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Pharmadiet Hyaloral Κατάλληλο για Χόνδρο-Προστασία, Οστεοαρθρίτιδα, Δυσπλασία

To Hyaloral είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους που λαμβάνεται από το στόμα για την προστασία του χόνδρου με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της δυσπλασίας.

*Το ΜΕΓΕΘΟΣ στις επιλογές αναφέρεται στο μέγεθος του σκύλου σας.

HYALORAL SMALL & MEDIUM BREED 90tabs

HYALORAL LARGE & GIANT BREED 120tabs

Προσφέρει:

Αναγέννηση του υαλώδους χόνδρου
Λίπανση της άρθρωσης
Αντιφλεγμονώδης δράση
Ενδυνάμωση των τενόντων και των συνδέσμων
Ενδείκνυται για σοβαρές εκφυλιστικές παθήσεις των οστών και των αρθρώσεων (οστεοαρθρίτιδα), αρθρίτιδα, ασυμφωνία στις αρθρώσεις (δυσπλασία στο ισχίο και στον αγκώνα), μετά από ακινητοποίηση ή χειρουργική επέμβαση στις αρθρώσεις, στην χονδρομαλάκυνση της επιγονατίδας και στην ενδυνάμωση των τενόντων και των συνδέσμων.

Περιέχει 4 χονδροπροστατευτικά: υδρολυμένο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη και ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό τό γ - οριζανόλη που παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Συνιστάται για:

Σοβαρές εκφυλιστικές παθήσεις των οστών και των αρθρώσεων (οστεοαρθρίτιδα), αρθρίτιδα, ασυμφωνία στις αρθρώσεις (δυσπλασία στο ισχίο και στον αγκώνα), μετά από ακινητοποίηση ή χειρουργική επέμβαση στις αρθρώσεις, στην χονδρομαλάκυνση της επιγονατίδας και στην ενδυνάμωση των τενόντων και των συνδέσμων.

Τεχνικές Λεπτομέρειες:

To Hyaloral αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής για πλήρη φυσιολογική αποκατάσταση του υαλοειδούς χόνδρου και του αρθρικού υγρού σε περιπτώσεις σοβαρών χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων που συνοδεύονται από πόνο ή/και φλεγμονή.
Το υαλουρονικό οξύ είναι το βασικό συστατικό του αρθρικού υγρού και ευθύνεται για τις ιξωδοελαστικές και λιπαντικές ιδιότητές του. Επιπλέον, προστατεύει τον υαλοειδή χόνδρο από τη φθορά, μειώνει την εμφάνιση: φλεγμονών και προάγει τη θρέψη του χόνδρου.
Το ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο υψηλής καθαρότητας εξασφαλίζει τα πεπτίδια που απαιτούνται για τη νέα βιοσύνθεση κολλαγόνου, που αποτελεί το βασικό συστατικό και δομικό στοιχείο του υαλοειδούς χόνδρου των αρθρώσεων (του ιστού που επηρεάζεται περισσότερο από τις εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων).
Η γ-ορυζανόλη είναι ένα πολύ δυνατό αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδη δράση που ρυθμίζει την ανοσοαπόκριση. Η κρυσταλλική γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που δρα ως υπόστρωμα και διεγέρτης για τη βιοσύνθεση θειικής χονδροϊτίνης και υαλουρονικού οξέος, προσδιορίζοντας την ελαστικότητα και τη φέρουσα ικανότητα του υαλοειδούς χόνδρου. Το Hyaloral συμβάλλει στην αναγέννηση του υαλοειδούς χόνδρου, στη λίπανση των αρθρώσεων και στη μείωση των φλεγμονών και του πόνου, βελτιώνοντας έτσι την κινητικότητα του ζώου.

Δοσολογία για Small - Medium: 1 δισκίο ανά 5 kg βάρους

Δοσολογία για Large-Giant: 1 δισκίο ανά 20 kg βάρους. Σκύλοι 40 kg και άνω: 2 δισκία σε μία μονή δόση

Συσκευασίες:

HYALORAL SMALL & MEDIUM BREED 90tabs, HYALORAL LARGE & GIANT BREED 120tabs

Πάθηση:
  • ΚΙΝΗΤΙΚA-ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing