ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

BEAPHAR BioBand Απωθητικό-Αντιπαρασιτικό Κολλάρο Σκύλου

5.89
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
BEAPHAR BioBand Απωθητικό-Αντιπαρασιτικό Κολλάρο Σκύλου Ισχυρό βιολογικό αντιπαρασιτικό περιλαίμιο. Πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης (Καλά αζάρ), καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης, Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD).  Το Bio Band είναι ένα αδιάβροχο βιοκτόνο...
e00217-bp
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

BEAPHAR BioBand Απωθητικό-Αντιπαρασιτικό Κολλάρο Σκύλου

Ισχυρό βιολογικό αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.

Πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης (Καλά αζάρ), καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης, Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD). 

Το Bio Band είναι ένα αδιάβροχο βιοκτόνο αντιπαρασιτικό περιλαίμιο ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία του σκύλου από έντομα και εξωπαράσιτα όπως σκνίπες (Φλεβοτόμος), κουνούπια, τσιμπούρια (κρότωνες), ψύλλους, ψείρες και ακάρεα Trombicula autumnalis. Παρέχει ισχυρή πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης Καλα α ζάρ, καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης και της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD).

Περιέχει υψηλής δραστικότητας φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσμα της  ιδιαίτερα αποτελεσματικής προστατευτικής ουσίας Margosa (Nimba, Azadirachta indica)  – Αζαδιραχτίνη η οποία είναι μια από τις πιο δραστικές ενάντια στα εξωπαράσιτα καθώς και εκχύλισμα Eucalyptus και Pennyroyal oil. Τα ενεργά αυτά συστατικά απορροφούνται από την λιπιδική στιβάδα του δέρματος και του τριχώματος του ζώου και κατά την εξάτμιση τους δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα απωθώντας τα επιβλαβή έντομα και εξωπαράσιτα, ενώ παράλληλα περιποιούνται το δέρμα και το τρίχωμα.

Είναι ασφαλές για το ζώο και τον άνθρωπο αφού δεν περιέχει καμία τοξική ουσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουτάβια άνω των 3 μηνών. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν επηρεάζει την οσφρητική ικανότητα του ζώου.

Διάρκεια δράσης απωθητικού

4 μήνες

Μήκος απωθητικού περιλαίμιου 

65cm

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing