ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
& ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για αγορές άνω των 25€
στην Αττική

BEAPHAR BIOCTON Spot On Dog 15KG

6.80
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
BIOCTON Spot On - Dog  ( Μικρού μεγέθους φυλές μέχρι 15Kg) Ισχυρό βιοκτόνο αντιπαρασιτικό διάλυμα σε φιαλίδια (αμπούλες). Πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης (Καλά αζάρ), καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης και της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD).  To BIOCTON...
e00268-bb
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

BIOCTON Spot On - Dog  ( Μικρού μεγέθους φυλές μέχρι 15Kg)

Ισχυρό βιοκτόνο αντιπαρασιτικό διάλυμα σε φιαλίδια (αμπούλες).

Πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης (Καλά αζάρ), καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης και της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD). 

To BIOCTON Spot-On για μεγαλόσωμες φυλές είναι ένα βιοκτόνο προϊόν με ισχυρή απωθητική δράση ενάντια σε σκνίπες, τσιμπούρια (κρότωνες) και ψύλλους ψείρες και ακάρεα Trombicula autumnalis. Πρόληψη κατά της Λεϊσμανίασης (Καλά αζάρ), καθώς και της Διροφιλαρίωσης, Ερλιχίωσης, Βορρελίωσης και της Αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους (FAD).

Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα Margosa (Nimba, Azadirachta indica) - Αζαδιραχτίνη και Πύρεθρο τα οποία είναι από τα πιο δραστικά ενάντια στα έντομα. Τα ενεργά αυτά συστατικά απορροφούνται από την λιπιδική στιβάδα του δέρματος και του τριχώματος του ζώου και κατά την εξάτμιση τους δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα απωθώντας τα επιβλαβή έντομα και εξωπαράσιτα, ενώ παράλληλα περιποιούνται το δέρμα και το τρίχωμα. Είναι ασφαλές για το ζώο και τον άνθρωπο αφού δεν περιέχει καμία τοξική ουσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουτάβια από 3 μηνών. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν επηρεάζει την οσφρητική ικανότητα του ζώου.

Οδηγίες χρήσης

Η ποσότητα εφαρμογής είναι 2 φιαλίδια (αμπούλες) των 1ml για ένα μήνα προστασίας. Στη συσκευασία περιέχονται 3 φιαλίδια για συνολικά 3 μήνες προστασίας.

Διάρκεια δράσης

3 μήνες.

Περιεχόμενα

3 φιαλίδια (αμπούλες) των 1ml.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing