ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Allerg-STOP Repellent Spray

11.40
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών, ψύλλων για στρώματα και υφασμάτινες επιφάνειες Spray Allerg-Stop με αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία στρωμάτων και υφασμάτινων επιφανειών Εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών και ψύλλων με Αριθμό Έγκρισης απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ...
e01832-als
 Διαθεσιμότητα:          Διαθέσιμο
+

Βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών, ψύλλων για στρώματα και υφασμάτινες επιφάνειες

Spray Allerg-Stop με αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία στρωμάτων και υφασμάτινων επιφανειών

Εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών και ψύλλων με Αριθμό Έγκρισης απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Το αντιαλλεργικό σπρέι στρωμάτων Allerg-STOP Repellent εκτός από τις διεθνείς εγκρίσεις και βραβεία του, είναι το πρώτο βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων ,κοριών και ψύλλων στην Ελληνική αγορά με την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με πεδίο δράσης τα στρώματα και όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες.

Δραστική του ουσία είναι η Γερανιόλη που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων και την αρωματοποιία καθώς είναι χαρακτηρισμένη ως ακίνδυνη για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Επίσης είναι βιοδιασπώμενη.

Τι προσφέρει:
Το Allerg-STOP Repellent με δραστική Γερανιόλη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ακάρεα, τους κοριούς και τους ψύλλους, που είναι η κύρια πηγή τσιμπημάτων και αλλεργιών. Μετά την εφαρμογή του συνεχίζει να λειτουργεί απωθητικά στις προστατευμένες επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα τουλάχιστον 4-5 μηνών,εμποδίζοντας αποτελεσματικά την επανεμφάνιση ακάρεων, κοριών και ψύλλων. Τα παραπάνω καθιστούν το Allerg-STOP Repellent μοναδικό προϊόν για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση των τσιμπημάτων από ακάρεα, κοριούς και ψύλλους και μέσο πρόληψης των αλλεργιών από ακάρεα σε στρώματα,μαξιλάρια,κούνιες, λούτρινα παιχνίδια, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια και σε όλες τις ινώδεις και υφασμάτινες επιφάνειες.

Που απευθύνεται:
Το Allerg-STOP Repellent απευθύνεται σε όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή του στρώματος τους διότι αν και το χρησιμοποιούμε καθημερινά δεν πλένεται. Ιδιαίτερα αναγκαίο όμως είναι σε άτομα με αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα, ρινίτιδα, ψωρίαση, βρογχικό άσθμα, ακαρεοδερματίτιδες, παρασιτική κνήφη, ατοπικό έκζεμα παιδιών,κνύζα ηλικιωμένων,επιπεφυκίτιδα κ.α. .Επίσης σε άτομα που χρησιμοποιούν στρώματα κοινής χρήσης όπως: σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοιτώνες, φοιτητικές εστίες, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία, καμπίνες πλοίων, παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς, τροχόσπιτα κ.α

Οδηγίες Χρήσης:
Ψεκάστε με το Allerg-STOP Repellent από απόσταση 20- 30 εκατοστών απ ευθείας επάνω σε στρώματα, μαξιλάρια, λούτρινα παιχνίδια, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες επίπλων, φίλτρα κλιματιστικών, ταπετσαρίες αυτοκινήτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες σε καλά αεριζόμενο χώρο. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα φροντίστε ο κάθε επόμενος ψεκασμός, να καλύπτει μέρος και από τον προηγούμενο. Εφαρμόστε σε όλες τις πλευρές του στρώματος, των μαξιλαριών και γενικά όλων των υφασμάτινων επιφανειών και αφήστε τα να στεγνώσουν για 2-3 ώρες με ανοιχτά παράθυρα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μετά την εφαρμογή το στρώμα είναι έτοιμο προς χρήση.

Κάλυψη Προιόντος:
Το προϊόν Allerg-STOP Repellent των 100ml καλύπτει ένα μονό στρώμα.
Το προϊόν Allerg-STOP Repellent των 250ml καλύπτει 1 διπλό στρώμα και τα μαξιλάρια του ή 2 μονά στρώματα και τα μαξιλάρια τους.
Η οικογενειακή συσκευασία Allerg-STOP Repellent των 500ml καλύπτει 1 διπλό στρώμα και 2 μονά στρώματα και τα μαξιλάρια τους ή 4 μονά με τα μαξιλάρια τους ή 2 διπλά με τα μαξιλάρια τους.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing