ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955 - KIN : 6948481157

PET BRANDS INTERBALL LARGE

22.18
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
PET BRANDS INTERBALL LARGE Η μπάλα interball ίσως είναι το πρώτο πλήρως διαδραστικό παιχνίδι σκύλου στον κόσμο. Κατασκευάζεται από  φυσικό καουτσούκ και διατίθεται σε ένα φωτεινό κίτρινο χρώμα για να πλήρως ορατό όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περιβάλλον. Είναι ένα παιχνίδι...
e00152-pb
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

PET BRANDS INTERBALL LARGE

Η μπάλα interball ίσως είναι το πρώτο πλήρως διαδραστικό παιχνίδι σκύλου στον κόσμο.

Κατασκευάζεται από  φυσικό καουτσούκ και διατίθεται σε ένα φωτεινό κίτρινο χρώμα για να πλήρως ορατό όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περιβάλλον.

Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό και είναι ιδανικό για να κρατήσει το σκυλί σας σε πλήρες ενδιαφέρον, ευτυχισμένο και καλλίγραμμο.

Αυτήν την μπάλα μπορείτε να την κλοτσήσετε σαν να παίζετε ποδόσφαιρο, να την πετάξετε μακριά ώστε να σας την ξανά φέρει πίσω ή να την κρατήσετε από τις χειρολαβές της και να τραβήξετε παίζοντας με τον σκύλο σας.

Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να προσφέρει ώρες διασκέδασης και άσκησης στον σκύλο σας και σε εσάς.

Προσοχή: Όσο ανθεκτικό και αν είναι το προϊόν μετά το πέρας του παιχνιδιού με τον σκύλο σας, το παιχνίδι θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον σκύλο σας ώστε την επόμενη φορά ο σκύλος σας να παίξει με την ίδια και μεγαλύτερη όρεξη και φυσικά να διατηρήσετε το παιχνίδι σε καλή κατάσταση.

Βίντεο Προϊόντος

Αγόρασαν επίσης

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing