ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

Halo Fabric Refresher Αποσμητικό Υφασμάτων

9.98
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
Halo Fabric Refresher & Odour Eliminator Αποσμητικό Υφασμάτων Eξουδετερώνει και Αφαιρεί τις Οσμές Halo Αποσμητικό Υφασμάτων Bacterial Neutralizer Περιγραφή Το Halo Αποσμητικό Υφασμάτων Bacterial Neutralizer έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει και να αφαιρεί τις οσμές από στρώματα,...
e01833-hal
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Halo Fabric Refresher & Odour Eliminator Αποσμητικό Υφασμάτων Eξουδετερώνει και Αφαιρεί τις Οσμές

Halo Αποσμητικό Υφασμάτων Bacterial Neutralizer

Περιγραφή
Το Halo Αποσμητικό Υφασμάτων Bacterial Neutralizer έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει και να αφαιρεί τις οσμές από στρώματα, υφάσματα, κλινοσκεπάσματα, κουρτίνες, ρούχα, υποδήματα, τάπητες, σαλόνια κ. ά.

Το μοναδικό ενεργό συστατικό Hygienillac δουλεύει αδρανοποιώντας τα βακτήρια που παράγουν οσμές, τα οποία παγιδεύονται στην ύφανση των ινών. Αφού γίνει ο ψεκασμός οι ενεργοι παράγοντες συνεχίζουν να δουλεύουν εξουδετερώνοντας τις οσμές από όλες τις ινώδεις επιφάνειες.

Σε αντίθεση με πολλά αποσμητικά που χρησιμοποιούν ισχυρά αρώματα για να καλύψουν τις μυρωδιές, το Halo χρησιμοποιεί ενεργοποιημένους παράγοντες που αδρανοποιούν τα βακτήρια τα οποία παράγουν οσμές.

Ιδανικό για απόσμηση και φρεσκάρισμα στρωμάτων, μαξιλαριών, κλινοσκεπασμάτων, υφασμάτων, ρούχων, παπουτσιών, σαλονιών, κουρτινών, χαλιών, εσωτερικού αυτοκινήτων, χώρο κατοικιδίων. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά οσμές από ιδρώτα, ούρα, εμετό, καπνό, τσίκνα, καυσαέρια, υπολείμματα τροφών, μυρωδιές κατοικιδίων ζώων.

Περιέχει μεταξύ άλλων λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά, συντηρητικά και δραστικούς παράγοντες.

Δεν περιέχει αλκοόλ, χλώριο, αμμωνία, προωθητικά αέρια.

 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing