ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2130555955

INFRONT Ultra Insect Solution 1250ml

13.50
(με ΦΠΑ)
Σύντομη Περιγραφή:
INFRONT Home Solution βιοκτόνο προϊόν κατά των ψύλλων, τσιμποριών, ψειρών κ.α. INFRONT Ultra Insect Solution  βιοκτόνο προϊόν υγειονομικής σημασίας για την παρασιτική προστασία των χώρων του σπιτιού ή του εξοχικού Το INFRONT HOME SOLUTION είναι ένα νέο βιοκτόνο προϊόν υγειονομικής...
e01851-inf
 Διαθεσιμότητα:          Περιορισμένη διαθεσιμότητα

INFRONT Home Solution βιοκτόνο προϊόν κατά των ψύλλων, τσιμποριών, ψειρών κ.α.

INFRONT Ultra Insect Solution βιοκτόνο προϊόν υγειονομικής σημασίας για την παρασιτική προστασία των χώρων του σπιτιού ή του εξοχικού

Το INFRONT HOME SOLUTION είναι ένα νέο βιοκτόνο προϊόν υγειονομικής σημασίας για την παρασιτική προστασία των χώρων του σπιτιού ή του εξοχικού.
Πρόκειται για ένα υγρό διάλυμα σε φιάλη ροής το οποίο δρα άμεσα και αποτελεσματικά καταπολεμώντας βαδιστικά έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαλίδες, ψείρες, σαρανταποδαρούσες, τσιμπούρια, ψύλλους, αράχνες, σκορπιούς, κοριούς, ακάρεα και τερμίτες, αλλά και ιπτάμενα έντομα όπως κουνούπια, μύγες, σκνίπες και σκόρους, δημιουργώντας ένα εχθρικό και ασφυκτικό περιβάλλον προς αυτά.

Εξολοθρεύει, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Οι ισχυρές βιοκτόνες δραστικές που περιέχει είναι ρυθμιστές του κύκλου ζωής και σίτισης των εντόμων, σταματώντας την αναπαραγωγή τους, προκαλώντας θάνατο σε νύμφες – προνύμφες.

Όλες οι ενεργές ουσίες του διαλύματος είναι βιοαποικοδομήσιμες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκαστήρα ή για σφουγγάρισμα στον χώρο σε αναλογία διάλυσης 100ml Infront Home σε 1Lt νερό.

Ένα προϊόν απαραίτητο σε κάθε σπίτι για όλο το χρόνο !! Σε πρακτική συσκευασία 1250ml.

Συσκευασία: 1τεμ

Μέγεθος φιάλης: 1.250ml

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing